Nejste přihlášen/a.
zdravím,mám párek labradorů,chci ještě fenečku,pro radost i chov,mám možnost.štěnátka nebo roční fenečky,co si vybrat?děkuji Jana
Štěnátko je krása sama o sobě. Myslím si že u labradorů není problém si zvyknout na novou smečku i v ranné dospělosti. A víte jaké má chyby v exterieru i zdravotní (všecky ty dispazie a já nevím jak se to jmenuje), jak je na tom se zubama atd. U štěňat je to sázka do loterie. Ale je to důležité, jestli ji chcete na chov. V roce je učenlivá a přizpůsobivá a dá se s ní pracovat. A je naprosto jasné, jaká je. U štěněte to lze jen odhadnout. Hodně úspěchů, ať se rozhodnete jakkoli
Já bych asi zvolila štěňátko,aby si na Vás od mala zvykalo,ale je možné že ta fenečka je hodně zvyklá i na cizí lidi a byla by přizpůsobivá,...Nevím neznám okolnosti.
Nicméně ,mám doma roční fenečku a vzpomínáme jaká byla malinká před rokem o o toto nádherné období by jste u většího pejska přišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.