Nejste přihlášen/a.
zdravím,mám párek labradorů,chci ještě fenečku,pro radost i chov,mám možnost.štěnátka nebo roční fenečky,co si vybrat?děkuji Jana
3x
Štěnátko je krása sama o sobě. Myslím si že u labradorů není problém si zvyknout na novou smečku i v ranné dospělosti. A víte jaké má chyby v exterieru i zdravotní (všecky ty dispazie a já nevím jak se to jmenuje), jak je na tom se zubama atd. U štěňat je to sázka do loterie. Ale je to důležité, jestli ji chcete na chov. V roce je učenlivá a přizpůsobivá a dá se s ní pracovat. A je naprosto jasné, jaká je. U štěněte to lze jen odhadnout. Hodně úspěchů, ať se rozhodnete jakkoli
2x
Já bych asi zvolila štěňátko,aby si na Vás od mala zvykalo,ale je možné že ta fenečka je hodně zvyklá i na cizí lidi a byla by přizpůsobivá,...Nevím neznám okolnosti.
Nicméně ,mám doma roční fenečku a vzpomínáme jaká byla malinká před rokem o o toto nádherné období by jste u většího pejska přišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.