Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená se psem busem

Od: daisy535® odpovědí: 5 změna:
Zdravím, existuje nějaká CK, která umožňuje cestovat busem k moři s malinkým pejskem?
Za tipy a odpovědi budu opravdu vděčná.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fram
hodnocení

1x
Itálie - firotour: firotour.cz/... - firotour: firotour.cz/... pláž: ckvt.cz/... speciální psí cestovka, i s vyhrazenými psími plážemi: dogstravel.xf.cz/... Možná ale skončila.Mazlík musí mít vlastní pas, tetování nebo čip. A možná i obal: *vezen* mujmazlik.cz/... mujmazlik.cz/... mujmazlik.cz/... mujmazlik.cz/...

To je pouze pobyt,bus vás nevezme.

hodnocení

0x

Nemyslím si, že existuje dopravce, který by umožňoval přepravu zvířat do zahraničí. Navíc co tam s ním chcete dělat? Pes v sezóně na hotelové a veřejné pláže nesmí a přístup k moři mimo ně může být pěkně daleko.

Před časem jste hledala přítele, proč s ním nevyrazíte k moři autem jako ostatní?

Jsou i pláže, kam psi smí, moje známé běžně jezdí,ale autem.

hodnocení

0x

Bohužel neexistuje, vloni jsem to zkoušela všude možně a do autobusu nevezmou i linkové busy do zahraničí. A to jsem chtěla jen do Drážďan.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]