Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci spokojenost kočky

Od: neresjmeno* odpovědí: 6 změna:
Už jste někdy skoušely "music for cats" neboly "hudba pro kočky". Už jsem ňáké skoušela ale chtěla bych skusit i jiné. Byla bych ráda kdybys te posílali do odpovědí odkazy a nebo i skušenosti s "music for cats". Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslíte, že kočky udělá šťastnými hudba? Ty kočky, které mají mimořádný sluch, že doslova slyší trávu růst? Hudba v nich naladí pocit štěstí? Víte, že to slyším poprvé?

hodnocení

0x

Chudák kočka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, např. viz videa. Zkušenost mám jen s vlastní "music for dogs"(pejsek nijak nereagoval, resp. bylo mu to "šumák"). Zdravím!

P.S. Zvuk prvního videa by mohl být motivační i pro prostatiky .

.

dd
hodnocení

0x

Dej jí raději kus žvance, ať se nažere a EKO teroristi jsou spokojený.*hej* Takhle vyhazovat peníze je děs, co si lidi ještě nevymyslí, aby někoho oškubali. *modla*

wanesa*
hodnocení

0x

Tak to náš kocour miluje opery:)Jakmile si pustím CD s operou,Samík se podívá na rádio,natáhne uši,přivře očíčka a poslouchá_:)A když si zpívám ve vaně ,hlavně vysoké tóny,on sedí na pračce,a zpívá nebo spíš mńouká se mnou:)Vždycky se u toho nasměju,druhé kočce hudba nic neříká..ale můj kocour má hudební sluch:)

Chci spokojenost kočky

joudic*
hodnocení

0x

no co tak jsem odpozoroval, tak kocka je nejspokojenejsi u hudby, kterou na podlaze vydava kulicka z alobalu a nebo z papiru *poctar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]