Nejste přihlášen/a.
Chodí ke mě na zahradu cizí kočka,dá se pohladit,ale asi 4 dny pozoruji, že má oteklou tvář. Kolik by stálo přibližně ošetření u veterináře? Zatím žere,občas jí dám měkký kočičí salám.
Děkuji
Děkuji za odpověď. Zítra je ještě svátek, tak možná taky bude chtít příplatek za svátek i když ordinuje
Kdybych mohla pomohla bych každému zvířeti. Někteří lidé zvířata nesnáší,přece je to živý tvor,který taky cítí bolest.
Já mám problém,protože bydlím na vesnici a zrovna autobusy nejezdí,pokusím se sehnat nějakého souseda,aby se mnou zajel na veterinu,ale dnes jsou tam až večer od 18 hod.Taky Vám děkuji, že se staráte o zvířátka
Tak může to být ledascos, ale vzít jí na veterinu je asi dobrý nápad. Spíš si ale myslím, že jí ošetří a protože to bude chtít třeba kontroly nebo nějaké léky, asi nebude při jedné návštěvě. Pokud jde o tlamičku, asi to bude chtít alespoň uspání pro to, aby jí mohli dobře prohlédnout. Ale určitě je lepší jít včas, než se to nějak zhorší, koukat, jak by se zhoršovala by asi bylo kruté. Obětujte pá stovek, vetovi vysvětlete, aby zvolil nejlevnější variantu, která pomůže a uvidíte. Nakonec co je něco peněz proti živému tvorovi, na kterém vám, jak je zřejmé, záleží?
Zkuste říct,že je to toulavá kočka která k vám chodí na zahradu jen pro jídlo a třeba se smiluje a udělá vám cenu. Možná bude stačit zub vytrhnout ale bez uspání to asi nepůjde.Ale zase,,peníze budou a my nebudem,,jste dobrý člověk a dobré skutky se cení a budete mít u srdíčka krásný pocit.
U nás na chalupě má azyl ten co zrovna příje. Nedávno volal manžel (já tam v zimě nejezdím), že jeden tulák druhý den leží a nežere a jen kňourá a má křeče, co dělat a kolik bude stát vet. Vánoce, tak to fakt nenechám chcípnout ani toulavou kočku. Kocour sono břicha, odběry krve a zjistila se nějaká otrava. 2 dny zůstal na veterině, dostal 2 infuze a nějaké 3 injekce. Vet prý řekl, moji práci má zdarma ale léky někdo zaplatit musí a tak nás cizí kocour stál 1200,-. Jeho vděčnost je velká, kam se manžel hne jde kocour co už u nás zůstal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.