Nejste přihlášen/a.
Ahojky chtěla bych se zeptat mám letos poprvé mláďátka křečků syrských a zajíma lo by mě od jakého dne od jejich narození si je můžu pochova?(nebo prostě vzít do ruky nebo něco...)Nejsem si právě moc jistá a nechci udělat nějakou blbost aby je jejich matka pak nechala...
Prosím jen ti co to budou vědět na 100% předem dík
Je všeobecně známo, že by se mláďata neměla hladit, jinak je pak matka nebude chtít. Sama jsem doma syrské křečky měla a měli několikrát mláďátka. Doporučovala bych je hladit, až když budou mít otevřené očička, srst, budou jíst normální stravu... prostě už budou vypadat jako malý křečíkové... a určitě tím křečkům neublížíte a myslím, že pro vás to bude také lepší pohmat a pokoukání než na malé růžové ,, příšerky,,
A malá rada... pozor na taťku křečka... párkát se mi stalo, že mláďátka snědl... když u nich spozorujete agresi, radši je na přechodnou dobu (než budou křečíci samostatní) oddělte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.