Nejste přihlášen/a.
Zdravím,před měsícem jsem pravidelně odčervila a u pejska(fr.bul.)se objevily škrkavky jen pár-bylo mi porazeno,ať za měsíc odčervím znovu.To je dnes.Tak jsme odčervili a zase měl v bobíku škrkavky(cca 4ráno a 1 odpoledne).Poraďte prosím,co dělat a zda je to normální?Děkuji Monika
Tak opět počkej do zítřka a soboty a kontroluj a pokud nic opět odčervení za 3týdny až měsíc.Prověd opět hygienu ,vyprání ,savo.V sobotu písni.U pejsků do 1 roku je to normální.
Poradit se s veterinářem. Ty prostředky proti dejte na hladný žaludek. Nakrmit ráno méně a druhý den ráno tabletku. A normální misku až večer. Já jsem odčervovala Lopatolem, ale asi už bude něco lepšího. Jeden z mých psů miloval špenát a bramboráky (první, skoro suchý byl jeho) Určitě to bylo pro česnek. A všichni mí psi za těch mnoho, mnoho let milovali kyselé zelí, syrové, polívku i segedˇák. A to ty potvory parazitické nesnášejí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.