Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, z ničeho nic se mi v bytě objevil kožojed. Mám z toho docela hrůzu, jsme čistotní, v bytě stále uklízíme, možná až moc a tak by mě zajímalo, kde se tam mohl objevit? Kupovali jsme teď spoustu nového nábytku v ikee+ od truhlářů a i nové matrace. Je možné, že to může být z toho, nebo je jiná možnost, odkud jsme si tohle mohli přinést?
i tento se u vás vylíhl, stejně jako většina šestinohých obyvatel vašeho bytu. Jestli uklízíte denně či ne, to nemá na jejich existenci nijak zásadní vliv.
A jestli vás to uklidní, pak vám můžu říci, že všichni jsme napadení asi třiceti druhy vnitřních i vnějších parazitů, kterých se prakticky nelze zbavit. Několika druhům této havěti se zvláště dobře daří na hraně očních víček. Ti jsou nevyhubitelní, protože vydrží mnohem tvrdší zacházení, než vaše oko.
Takhle jsem zkoumala, odkud se do prázdného vymalovaného bytu /před nastěhováním/ dostal mol. Tou šachtou, co vedou rozvody v paneláku. Asi se vylíhl v té izolační omotávce na trubkách. Tak jsem do té šachty pověsila takové ty destičky proti molům. Pokud jste v paneláku, tak zdroj může být tady. Nebo přišel s tím nábytkem a matracema. Někde ve skladu zalezl a u Vás vyrazil ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.