Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím by to mohlo být křížené?

Od: jjd odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, přemýšlím, s čím by kohla být naše fenka křížena. Matka je špic, ale otec neznamý. o.O :)
S čím by to mohlo být křížené?
S čím by to mohlo být křížené? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Nepátrejte po předcích. Já těmto pejskům říkám přírodní, protože u jejich zrodu stály psí "láska a vášeň", nikoli chladný kalkul chovatelů. A příroda zařídila vhodný psí vzhled. Štíhlé tělo a dlouhé nohy jsou důležité pro pohyb, protáhlý šňupáček zlepšuje čich, pro psa mimořádně důležitý. Ouška lehce sklopená, aby do nich nefoukalo, ale zároveň se snadno napřímí, když pes chce vyjádřit emoce. Voříšci dostávají od přírody do vínku i zdraví a vysokou inteligenci, protože už jejich dědové a báby, většinou také voříšci, se někde na vesnicích museli všelijak vyrovnávat s psím životem, často velmi odlišným od psích aristokratů. Užijte si s fenkou hodně radosti!

Momentálně mám pejska téměř totožného vzhledu, jako je ten Váš, jen je černý jako uhel.

liska5

Bimbam, to jste hezky napsal /-a! ;) Taky jsem měla přírodního. A přesně tak...

marfusa*
hodnocení

1x

Vaše fenka má z každé rasy něco pěkného. Mně se líbí.

72mona3*
hodnocení

0x

Otec vůbec nemusí být konkrétní poznatelné plemeno. Může být kříženec. Takže vestaj či městaj. M.

hodnocení

0x

Normální vořech *smich* Proč se v tom pitvat, to jsou nejlepší psi !

tomm*
hodnocení

0x
S Labradorem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]