Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouk?

Od: h0042* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím o radu, jestli náhodou nevíte co je to za brouk? Dělám rekonstrukci domu, mám udělané omítky a sádrokartonové podhledy a topení. Nevím, jestli to má s tímto něco společného, ale sem tam vydím na stěně takového brouka. Je cca 4mm dlouhý. Děkuji za odpověďi.
Co je to za brouk?
Co je to za brouk? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blanka33*
hodnocení

2x

Dobrý den, fotky nejsou nejostřejší, ale pokud se mi to nezdá, tak na druhé fotce jsou vidět bílé flíčky. Takže si myslím, že by to mohl být vrtavec zhoubný. Porovnejte a uvidíte. ;)

doplněno 05.12.18 18:03:

https://www.biolib.cz/cz/taxon/id9936/

Co je to za brouk? #3
72mona3*
"Za brouk" by to opravdu mohl být on. M.

h0042*
hodnocení

Vypadá to, že je to on. Co se s tím dá dělat?dnes jsem jich zabil v celém domě asi patnáct. Děkuji za odpověď
blanka33*

Pokud je nacházíte v takovém množství, určitě je nezbytné hledat místo, odkud vylézají. Hlavně zkontrolujte potraviny, jestli se tam někde "nehemží". Pokud je tam objevíte, okamžitě potraviny vyhoďte.

skudci.com/...

biolib.cz/...

h0042*
hodnocení

Potraviny tam nemám, dělám rekonstrukci a nebydlím tam. Dům má dvě patra a našel jsem je v každém pokoji, na chodbě a dohromady jich bylo cca 15. Těžko říct, odkud se berou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]