Nejste přihlášen/a.
Chovám mainskou mývalí,ragdola a britského.Kocouři hodně línají a já by jsem chtěla požádat chovalele těchto koček,čím vyčesávají srst,aby se co nejvíce srsti vyčesalo.Koupila jsem kdysi furminátor,ale ten srst řeže.Docela dobře to šlo s tupírákem,ale také to není to pravé ořechové.Přece na to musí být,nějaký speciální kartáč,hřeben,krerým to jde od ruky a odumřelá srst se snadněji vyčeše. Nejvíce chlupů padá s britského kocoura,protože má podsadu a mainský má dlouhou srst.Děkuji všem za odpovědi.
Dobrý den, a už jste vyzkoušela vyčesávací rukavici na srst pro kočky? Možná dobrá, nenásilná a citlivá volba. Zdravím!
Naši mají vyčesávací rukavici. A ještě si navléknou staré silonové punčochy na ruku a tím vytáhnou všechno co nedrží.
Na ragdooláka mám kovový "hřebelec", nemá to rád ale je to to nejlepší co ho důkladně vyčeše. Ten váš na force má srst na břiše strašnou.
Ten co je jako hřebelec zrovna na Zoohitu nemají ale i tento mám, Furmaster kartáč na plstnatou srst, a je dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.