Nejste přihlášen/a.
Dobry den,objednala jem si knizku o psech a prisel mi k ni vzorek garunuli pro stenata(4-12 mesicu),jenomze ja mam doma 4leteho a tak nevim,jestlu mu muzu tyhle dat.Co myslite?
Predem dekuju za odpovedi
Náš pes měl 12 let (bohužel už není), kocour má 7, oba granule pro kojící feny a kočky, pro štěňata a koťata. Kocourovi kastrovanému beru zásadne Purinu junior, obézní není, šeltie byla výstavní a obézní také nebyla. V pohodě a pes bude určitě rád. Rozhodně bych je nikomu nedala, tyto granule bývají lepší než pro staré.
Kdysi k nám přišel zubožený kocourek, zhruba dvouletý. Jen kostra obalená kůží. A veterinář nám řekl, ať mu dáváme krmení pro koťata. Že po tom líp přibere. Takže kdykoliv jsme pak měli nějakou kočku v rekonvalescenci, dostávala vždy kotěcí krmivo. Asi to bude individuální, ale kdybych já svému psovi dávala granule pro kojící feny, tak by za chvíli vypadal jako vysoce březí
Přiznám se hned,nemám psa,ale kočky...a v tomhle případě to bude stejné,věřím,že se nemýlím
Myslím,že tyhle granule pro štěnata by neměli,budou mít jiné nutriční složení,budou více"nabušené"a dospělému psovi by hrozila obezita a jiné problémy s tím spojené.Ovšem za vzorek bude rád,oblízne se až za ušima.
Já kočkám (4letým) kupuju kotatovské granule pro přilepšení.Milují je,ale vím,že by mi tloustli ,takže to mají jen na spestření.
...jo,jo tady to je také-mají vyšší energetickou hodnotu atd... vse-o-krmivech.cz/...
Pokud je to pouze vzorek, určitě obezita nehrozí, řekla bych. Buď bych je používala jako pamlsek, odměnu, nebo je promíchala se stávajícími. A nebo samozřejmě můžete podarovat nějaké štěňátko. M.
Aha. Vzorek je větší balení
Tak zkuste opravdu ten utulek nebo štěňátko v okolí. At je to využito ku prospěchu cílového strávníka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.