Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule pro juniora(psa)

Od: thiisius odpovědí: 7 změna:

Dobry den,objednala jem si knizku o psech a prisel mi k ni vzorek garunuli pro stenata(4-12 mesicu),jenomze ja mam doma 4leteho a tak nevim,jestlu mu muzu tyhle dat.Co myslite?

Predem dekuju za odpovedi:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Náš pes měl 12 let (bohužel už není), kocour má 7, oba granule pro kojící feny a kočky, pro štěňata a koťata. Kocourovi kastrovanému beru zásadne Purinu junior, obézní není, šeltie byla výstavní a obézní také nebyla. V pohodě a pes bude určitě rád. Rozhodně bych je nikomu nedala, tyto granule bývají lepší než pro staré.

72mona3*

Kdysi k nám přišel zubožený kocourek, zhruba dvouletý. Jen kostra obalená kůží. A veterinář nám řekl, ať mu dáváme krmení pro koťata. Že po tom líp přibere. Takže kdykoliv jsme pak měli nějakou kočku v rekonvalescenci, dostávala vždy kotěcí krmivo. Asi to bude individuální, ale kdybych já svému psovi dávala granule pro kojící feny, tak by za chvíli vypadal jako vysoce březí :-D

lucie*
hodnocení

0x

Přiznám se hned,nemám psa,ale kočky...a v tomhle případě to bude stejné,věřím,že se nemýlím;)

Myslím,že tyhle granule pro štěnata by neměli,budou mít jiné nutriční složení,budou více"nabušené"a dospělému psovi by hrozila obezita a jiné problémy s tím spojené.Ovšem za vzorek bude rád,oblízne se až za ušima.

Já kočkám (4letým) kupuju kotatovské granule pro přilepšení.Milují je,ale vím,že by mi tloustli ,takže to mají jen na spestření.

doplněno 02.12.18 11:09:

...jo,jo tady to je také-mají vyšší energetickou hodnotu atd... vse-o-krmivech.cz/...

thiisius
hodnocení

Děkuju,takze myslite ze muzu,ale jenom malokdy? vite je to docela velke baleni,tak se mi ho nechce vyhazovat,jeste jsem premyslela ze bych je dala do utulku,tam jsou potreba:)

72mona3*
hodnocení

0x

Pokud je to pouze vzorek, určitě obezita nehrozí, řekla bych. Buď bych je používala jako pamlsek, odměnu, nebo je promíchala se stávajícími. A nebo samozřejmě můžete podarovat nějaké štěňátko. M.

doplněno 02.12.18 11:18:

Aha. Vzorek je větší balení :)

Tak zkuste opravdu ten utulek nebo štěňátko v okolí. At je to využito ku prospěchu cílového strávníka ;)

thiisius
hodnocení

No je tam napsano ,,neprodejny vzorek"..asi si trochu necham, jak vy rikate na odmenu a neco dam do utulku:)

hodnocení

0x

Vzorky nebývají veliké. Jedna dvě porce. Kolik toho máš, že se chceš rozdělit? Klidně dej svému psovi na večeři. A zítra také. Štěněcí starší pes může. Když toho není pytel 10kg. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]