Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat psa do boudy

Od: jarda2 odpovědí: 12 změna:
Teplota uz klesa pod nulu a muj pes (staford) spi porad pred boudou misto aby sel do boudy. Koupil sem cca pred pul rokem zateplenou boudu z drevotrisky a jenom tam cucha a pak jde pric.(ven pred boudu)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

7x

Většina psů využívá boudu sporadicky. Za prvé na ni musí být zvyklí od malička, aby ji brali jako pelíšek a úkryt. Za druhé ji využijí až budou sami chtít, ne až to bude chtit jejich páník. Kolikrát venku zapadají sněhem, ale boudu ignorují. Můžete mu to přikázat, dát tam oblíbený pelech, svou mikinu či triko...ale bez záruky. M.

hodnocení

4x

Pes zaleze do boudy přesně v ten okamžik, kdy bude chtít on, ne vy. Jestli máte boudu daleko od vchodových dveří do domu a nemá tak přehled, tak vám raději zamrzne přede dveřmi než by se schoval.

hodnocení

3x
Přesně jak píše "Mona."
Naši psi nevlezou do boudy ani při -10st.C.
Klidně jsou zapadaní sněhem,ale šťastní :-D

liska5
hodnocení

3x

Jestli ta dřevotříska ještě "nevydechuje" výpary z těch lepidel. Jak tu někdo psal, dejte mu tam nějakej svůj starej svetr. Nebo něco, na čem před tím spal.

hodnocení

2x

Až mu bude zima, půjde sám.

hodnocení

2x

Já jsem psa začala krmit v boudě a od té doby v ní spává.

pidik
hodnocení

1x

Jenom mě napadlo, dát mu tam nějakou dobrůtku a hračku.

hodnocení

0x

dejte boudu tak, aby z ní viděl na dveře do domu - aspoň naše fena chce mít přehled... ale zatím do ní taky moc nechodí, ještě je poměrně teplo :)

hodnocení

0x

Hezký den,

já mám psa v paneláku a taky má svou boudu v kuchyni*smich*. Má tam pelíšek a ráda se tam schovává. Ale chvilku také trvalo,než si zvykla. Můžete mu tam dát jeho oblíbený pelíšek a hračku nebo své staré tričko a uvidíte. Jestli máte strach,že do boudy nevleze a venku Vám zmrzne,vezměte si ho dovnitř. Může spát třeba v předsíni a bude mu teplo.

hodnocení

0x

Asi ji mám nízkou a také menší ,tak se v ní necítí ...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pes chodi do boudy kdy potrebuje on a ne kdyz se zda tobe ze by tam mohl jit

nas pes ma dve boudy ( jednu na zahrade, jednu v kotci ) a chodi tak kdyz chce on, minulou zimu bylo -15°C venku snezilo tak ze cerneho psa nebylo pod snehem videt ale lezel si na snehu

hodnocení

0x

Dcera pořídila psovi krásnou velkou boudu a také ho tam nemůžou dostat, chodí tam jejich kocouři. Pes jen když tam má kousek šunky. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]