Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s granulemi Taste of Wild

Od: tr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chci se zeptat jaké máte zkušenosti s granulemi ,,Taste of Wild"?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle názoru čtenářů volit nemůžeš, hodnoceny jsou opravdu dobře, nicméně můj pejsek je odmítal.

tr
hodnocení

Děkuju za odpověd,už jsem myslela že se odpovědi nedočkám..každopádně tedkom krmím granulkami ,,ROYAL CANIN" a ty mojemu hafanovi velice chutnají,ale začíná mi vadit,že je tam vysoký obsah obilovin..byla jsem se proto podívat u nás v Super Zoo a viděla jsem tam púrávě tyto granulky,přemýšlím nad tím,že je asi koápíme,jenom jsem chtěla vcědět zda jsou opravdu tak dobré :)

právě proto bych nekrmila, dej si do vyhledávače granule bez obilovin a uvidíš, kolik kvalitních tam najdeš, já krmím Carneevalem pro vysoký obsah masa, ale ty všude nemají, ale vřele Ti doporučuju Ti

tr
hodnocení

Dekuju ,urcite vyzkousim

kimbert*
hodnocení

0x

Taky jsem krmil granulemi ,,ROYAL CANIN",ale po doporučení kamaráda jsem začal dávat starvity a caniny už nechce ... mountfield.cz/...

tr
hodnocení

Děkuji za odpověd

hm*
hodnocení

0x

Jednou jsem je koupil a podle chování hafana byly velmi dobré. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]