Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dobrý vztah ke zvířátkum a ráda bych si pořídila kočičku do menší 2+1... S chovem kočky mám zkušenosti..ale nemuzu se rozhodnou pro rasu... chtěla bych nějakou přítulnou a menší kočičku... jakou mi doporučíte? Předem díky za rady..
Ahoj ja mam 3 plemena kocek. Doporucuji vam si bud v knihach nebo na internetu najit povahu plemen- do bytu doporucuji Ragdoll, Perskou kocku, pokud nechcete venovat cas peci o dlouhou srst tak urcite je vhodna Britska kocka nebo Ruska kocka.
Tohle jsou plemena ktera jsou velmi klidna, nepotrebuji tolik prostoru,jsou snasenliva k jinym zviratum a jsou vhodna do bytu i k detem. Kocicky to nejsou male,ale stredni, to je jedine co nesplnuje vase pozadavky. Persanka je mala.
Spise doporucuji zavalita plemena, nez stihla. Ja sama mam jedno stihle plemeno a jsou temperamentni a clovek se jim musi neustale venovat, jsou i velmi aktivni a brzy dospivaji.
Muzete se poradit s veterinari online kteri jsou primo zamereni na chov kocek na webu www.miciny.cz si najdete odkaz -poradna a napiste jim oni Vam do par dnu napisi odpoved.
ps-mam doma i Somalskou kocku a ta je uplne nenarocna, klidna, pratelska a pritulna, ale neni tak uplne snadne ji koupit v CR, ale jde to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.