Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou rasu kočky zvolit?

Od: petoleta* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám dobrý vztah ke zvířátkum a ráda bych si pořídila kočičku do menší 2+1... S chovem kočky mám zkušenosti..ale nemuzu se rozhodnou pro rasu... chtěla bych nějakou přítulnou a menší kočičku... jakou mi doporučíte? Předem díky za rady..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

camelot*
hodnocení

3x

Ahoj Petoleta, kdybych Ti mohl poradit, vybral bych si kocicku z utulku. Udelas sobe radost, pomuzes utulku a muzes si rict, zes vlastne udelala dobry skutek :).

Camelot

hodnocení

0x

Dop vyhledávače zadej Modrý kocouř a koukej na ty parády :D

ondrasek*

Ano také doporučím britskou modrou... sice stojí od 2500Kč , je velká... ale je kráásná

charlie1366*
hodnocení

0x

Dobrý den,já myslím,že na rase nezáleží.Hlavně když jí budete mít ráda,a bude to člen rodiny.Já mám v 2+1 jorkšírskýho teriéra.;)

petrat*
hodnocení

0x

Ahoj ja mam 3 plemena kocek. Doporucuji vam si bud v knihach nebo na internetu najit povahu plemen- do bytu doporucuji Ragdoll, Perskou kocku, pokud nechcete venovat cas peci o dlouhou srst tak urcite je vhodna Britska kocka nebo Ruska kocka.

Tohle jsou plemena ktera jsou velmi klidna, nepotrebuji tolik prostoru,jsou snasenliva k jinym zviratum a jsou vhodna do bytu i k detem. Kocicky to nejsou male,ale stredni, to je jedine co nesplnuje vase pozadavky. Persanka je mala.

Spise doporucuji zavalita plemena, nez stihla. Ja sama mam jedno stihle plemeno a jsou temperamentni a clovek se jim musi neustale venovat, jsou i velmi aktivni a brzy dospivaji.

Muzete se poradit s veterinari online kteri jsou primo zamereni na chov kocek na webu www.miciny.cz si najdete odkaz -poradna a napiste jim oni Vam do par dnu napisi odpoved.

ps-mam doma i Somalskou kocku a ta je uplne nenarocna, klidna, pratelska a pritulna, ale neni tak uplne snadne ji koupit v CR, ale jde to.

binka*
hodnocení

0x

Já mám všechny kočky nalezence a nevyměnila bych je za nic na světě. Takové jsou totiž nejvděčnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]