Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprej na klistata pro stene?

Od: nikilauda

dobry xen chtel sem se zeptat je nejaky sprej na klistata pro stene? mame strach aby se po vdechnuti nebo oliznuti nahodou nepoblinkal nebo nedusil nedej boze neco nestalo dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Dneska jsme tady již řešili otázku klíšťat. Podívejte se na názory dalších. Jinak já dávám u kocoura přednost obojku. Je to cenově slušné - stojí okolo 50 Kč. Sprej - to bylo děsné, to jsem ho nemohla udržet a nacákat. Ale dám i pro ostatní jednu dobrou radu. Dala jsem si na ruku mikrotenový sáček, na něj nacákala ARPALIT - pěkne do mokra. Jednou rukou jsem si ho podržela u země a druhou jsem mu pěkně vetřela ARPALIT do srsti. Ale dneska už jenom používám obojky. Paní v chovatelských potřebách říkala, že žádný přípravek není stoprocentní. Ale i když v létě je prakticky celý den i noc (mimo jídla) venku, tak z venku přinese těch hnusných potvor minimálně. Jinak Vám určitě v obchodě nebo u veterináře dobře poradí. Na internetu je také veliký výběr, ale pro jeden přípravek se to kvůli výši poštovného nevyplatí.

katerina*
hodnocení

0x

I pro malé pejsky (štěnátka) jsou spreje aby psovi neublížila a pomohla. Který opravdu pomáhá je Diffusil je to ochraný sprej a hubí blechy, klíšťata a vši je určen jak pro psy tak i pro kočky. Cena je 65,- Kč.

nikka35*
hodnocení

0x

Já pro pejsky používám FRONTLINE je to sprey a je dobrý jak pro pejsky tak pro kočičky.Dávala jsem to i prckoj když byl malej a bylo to ok.

martina30*

Frontline a spreje na dnešní klíštata moc nefungují.Lepší kapka za krk a vyhýbat se místům kde jsou klíštata nebo a spon omezit.

nohavica*
hodnocení

0x

ja mam taky štěně a použivam prěostředek FRONTLINE a jěště mě nezklamal.

oskaria

Souhlasím!Fronline nám jako jediný zabral a klíšťata a blechy jsem od té doby neměli!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]