Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě, kdy může syrové maso?

Od: jethro® odpovědí: 7 změna:
Od kolika měsíců může kotě syrové maso?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jethro, nikdy jsem nesledovala věk. Ale mám zkušenosti, že už docela malé kotě klidně sní najemno nakrájené kuřecí maso. A buď v klidu, když mu to nebude chutnat, tak bude čučet a divit se, co mu to dáváš. ;) Já mám dvě kočky od kotěte a jedna se může utlouct třeba po syrové slezině ta druhá na čumí a nejí to. A měla jsem kočičku, která právě milovala kuřecí maso a ta poznala zvuk nože na prkénku, když jsem ho krájela a i kdyby byla v tom nejhlubším spánku a v jiné místnosti, tak jakmile jsem začala krájet, tak se zjevila a žadonila. Nebo to cítila. Tak se neboj a dej mu kousíček a uvidíš.

lidus*
hodnocení

4x

jaktak.cz/... Příjde mi zbytečné to kopírovat.

72mona3*
hodnocení

3x

*nevi* Řekla bych, že od té doby, kdy začne přijímat tuhou stravu. Ale odborník nejsem. Kočka mu prostě přinese myš a pak se uvidí. Vy suplujete kočku, hádám. M.

figurek*
hodnocení

2x

Nemusíte mít obavy. Kočky mají tuhý život a bez poškození vydrží ledaco, skákání z okna ve druhém patře, týden o hladu a žízni, noční mráz, i krmení granulemi z Lidlu.

Kupte chlazené kuřecí drůbky, hlavně srdce. Větší část si uvařte do polévky, pár kousků nakrájejte nadrobno a něco uvidíte. Kotě se na ně hladově vrhne, sní všechno a nic se mu nestane.

hodnocení

0x

Můj kocour žere syrové vepřové, kuřecí jedl také, ale od jisté doby čuchne a jde pryč- jestli je to něčím konzervačním napuštěné? Je záživný na granulích, má 6,5 kg ale vnitřnosti nejí vůbec. Třeba mléko taky nechtěl, až v poslední době si trochu cucne.

wanesa*
hodnocení

0x

Může.Můj kocour od třetího měsíce miloval hovězí,dá si i vepřové,kuřecí nechtějí vůbec.Hovězí i vepřové mu dávám nejdříve přemražené.Dnes jemu osm ,a žádné následky nemá:)

blanka5*
hodnocení

0x

Jj, taky dávám syrové maso - přemražené. Kočka by se po masu utloukla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]