Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím co by to mohlo být za kočku? Přivezli jsme si koťátko, kocourka teď mu jsou 4M a váží 3,70 Kg. Veterinářka řikala, že to není kočka domáci, ale nejspíš nejaký kříženec.
Dobrý den, ona to může být normální kočka domácí (jenom více naroste). Sousedi mají kocoura, který je velký skoro jako jezevčík (a ještě je huňatý) a tvrdí, že je to normální kočka domácí, které chutná. Takže Vy nebudete mít doma mazlíčka, ale bude to mazel (což by nemělo vadit, pokud Vás časem neroztrhá ). Hlavně, že ho máte rádi. Zdravím!
Možná by bylo lepší a levnější takového kocourka šatit než živit .
nene, tygr to neni :D ... Myslela jsem ti to, ale bojim se toho, protoze tyhle Mainsky jsou strasne veliky :D .
Já bych se toho nebála Naopak, všichni vám budou závidět (já tedy určitě
).
Pokud je to kříženec, vůbec nemusí dorůst do maximální velikosti.
Chtěli jsme úplně obyčejnou kočku, takže ji máme od pani a ta neví kdo je otcem. Matku jsem viděla, je to obyčejná kočka domácí, ale bůh ví s čím je křížená.
A kde berete jistotu, že mu jsou opravdu 4 měsíce? Vypadá totiž, jako dospělý kocour a co si budem říkat, když se chce člověk zbavit kočky, dokáže vymyslet neuvěřitelné příběhy. Kontrolova veterinářka věk podle zubů? Teď by totiž měl přezubovat.
Ještě bych dodala, že vzhledem k tomu čím vším mainské mývalí trpí, není žádné terno mít ani kříženku s tímhle plemenem. Ony to jou podpultové informace, které chovatelé neříkají rádi. Ale když vám řeknou, že zhruba každý čtvrtý zástupce tohoto plemene má na něco alergii, není to radostná zpráva. Na HCM a dysplazii ti lepší chovatelé testují, protože to se v populaci taky běžně vyskytuje.
pb, veliký souhlas to bylo první, co mě napadlo
jen jsem neměla dost odvahy to říct rovnou a radši jsem příspěvek smazala...
Treba protoze to potvrdila veterinarka? Podle zubu rekla, ze je to jasny 4 max. zacatek pateho mesice. Jinak bych sem asi nepsala.!
@ben - Možná by bylo lepší a levnější takového kocourka šatit než živit
Myslíte?
petamour.cz/... Merino svetr pro kočky grey (a nabízejí i jiné barvy ). Luxusní, ručně pletený svetr pro kočky. Svetr je na bříšku více vykrojen. Dekorován koženým logem na roláku. 1.299,- Kč s DPH.
U vás platí: Máma byla tygr, táta byl odvážný kocour. Navíc, vůbec netušíte, kdo byl dědečkem a babičkou a pra a pra a geny všech jsou ve vašem krásném kočičákovi. je )plně lhostejné, jaké měl předky.
babkazov - na to vkládání obrázků si dejte pozor. Jestli neprokážete, že k nim máte autorská práva, tak Vás zřejmě někdo upozorní na to, že jste mimo zákon. Mně je to jedno, ale stává se to zde .
uvidíme za pár měsíců , jen mě prostě zajímalo, copak by mohl náš Micky být zač. :D. Jinak je krásný, zdravý a to je důležité.
Podle mne je úplně fuk, co je to za rasu. Kočinda je překrásná a je vidět, že je šťastná. A to je z mého pohledu to nejdůležitější. A jestli ještě vyroste, tak budete ještě nadšenější. Teda já bych byla. Také mám ráda ta velká plemena. Jednou jsem měla bengálskou, také křížence, také jsem ho dostala jako obyčejné kotě, také se to hned nevědělo. Kotě ale bylo překrásně a neobvykle zbarvené. Tak jsem na to přišla až pak, když vyrostl ve velkého kocoura.
Taky bych řekla,že na 4 měsíce rozhodně nevypadá,má dost dlouhé packy a i hlavu má velikou,když jsme si dovezli ve 3 měsících britku a to jsou dost robustní kočky,tak měla 1,7 kg.ale packy takhle dlouhé tedy rozhodně neměla.Teď ve 2 letech má 5,5 kg. Ale kocourek je to krásný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.