Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pamlsky pro psa?

Od: daniella* odpovědí: 9 změna:
Ahojky máte někdo skušenost s nějakýma dobrýma pamlskama pro pejsánky? (Morava)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Nosím po kapsách piškoty,těmi podplatím 90% psů všech ras a velikostí. Zdravé to pro ně asi nebude. Své psy odměňuji suchary Dingo,kupuji na netu po pěti kilech...

an*
hodnocení

2x

Já dávám sušené kousky masa. Je to lepší než sladké piškoty.

hodnocení

2x

Dorka, když byla malá, ocenila čtvrtky piškotků a teď dává přednost pohlazení. Nemusíme tak řešit problémy s průjmy a střevními potížemi. ;)

hodnocení

2x

Používám na kousky nakrájený tvrdý sýr. Ten můžete nosit i volně v kapse. To co se prodává jako pamlsky moje čubina nechce.

hodnocení

2x

Dobrý den,jakékoli sušené maso-prodávají ve zverimex,výjimečně hlavně při výcviku kousek párku,ale kvalitního(kupuji ten s 90% masa),sýr na kostičky,piškoty určené pro psy(taky ze zverimexu),naše fenka nepohrdne ani vepřovým srdíčkem(vařeným).

daniella*
hodnocení

Oooo strašně moc děkuji za všecky komentáře a můj pejsek už vím co dostane maso, psi piskotky, piskoty, syr a td.. Ten bude mít radot! Samozdrejme za vycvik (sedni, lehni, sudy, k noze, popros) VAZNE HO MILUJI a chteli jsme vyzkouset neco noveho

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... kusem masa neurazíš (ale blbě se to nosí po kapsách) ...

an*

Sušené se po kapsách nosí dobře, stejně jako sýr. :)

hodnocení

0x

Já kupuju Chipsy Akinu kolagen, považuji to za zdravé na klouby a dále takové ty m,asové nudličky, nevím, co je to za firmu. Obojí velmi chutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]