Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mládě ježka

Od: vilda90 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den dnes jsem na zahradě našel dva malé ježky vejdou se do dlaně jedné ruky určitě zimu nepřežíjí kde a jak se ěn mám postarat aby přežili do jara -co se stravy týče a jak je mám a čím odblešit děkuji za rady

A pardon ted jsem pročítal poradnu a podobná otázka byla vložena 8.10 .omlouvám se měl jsem se podívat dřív

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, řada užitečných informací je již viz odkaz. Zdravím!

poradte.cz/...

nasezvirena
hodnocení

0x

Těch rad je na internetu spousta.

Bylo by dobré mít malé ježky doma, v teple, ne ve vlhku a zimě, zabezpečené, aby se nedostali nikam za skříň. /bodliny se obrátí a ježka nepustí pryč/. Každý den čistit novinový výběh. A vydržet noční šustění, škrábání, jinak přes den zaleze do krabičky a tam spí..

Ale kdo má takovou možnost? Proto je lepší dovézt do útulku, nebo zachranné stanice.

Pokud se najde nadšenec, tak si zjistí a poradí, co je potřeba a bez problémů se o malé postará. Musí mít možnost a chtít, pokud má vztah ke zvířatům.

Na googlu je toho víc než dost. google.cz/...

rv*
hodnocení

0x

V tomto počasí se ježkové mohou dál potulovat po zahradě a tloustnout. U nás se krmí spolu s kočkama na granulích + mléko.

mlikone

Prosím Vás, přestaňte jim dávat mléko! Po mléce mají ježci koliku, bolesti, průjmy. Dejte jim méně tučný sýr přírodního typu, neslaný, nebo tvaroh!

Malí ježci se již nemusí k pánovi vrátit a i když je nyní teplo, tak žížalu, brouky si stejně neuloví, nejsou prostě.

Za týden může přijít zima a když nebude večer na ně vysloveně v klidu číhat, tak je již nenajde, oni se sami nepříhlásí, nezaklepou, haló, tady jsme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]