Nejste přihlášen/a.
S tím záchodem nevím nevím...Myslím, že na to jdete velice dobře.chce to určitě trpělivost. Moji tři králičci chodí všichni na záchod, ale s nejstarší byl problém!Záleží na čistotnosti konkrétního králíka.
S hlazením: nevím, jak dlouho ji máte, ale platí to samé jako se záchodem. Trpělivost!Já jsem si svého králička (nejstaršího) ochočovala velice pomalu. Patřila mezi ty spíše plaché. Zkuste si lehnout na zem a nechat králika, aby si vás očuchal a prošel se po vás...nebudete pro něj tak veliký. Rozhodně na něj klidně mluvte, než ho pohladíte. Počkejte, až si králiček lehne, hlaďte ho po hlavičce - to mají nejraději!Tak snad Vám to pomůže!
Můj první králík asi do 1 roku absolutně ignoroval to, že králíci mají chodit na záchod jenom na jedno místo. Dělal to prostě všude. Potom najednou obrovská změna. Začal chodit do jednoho koutu a tak jsem koupila rohový záchůdek. Od té doby nikam jinam než na záchod nechodí.
Pak jsem si pořídila druhého králíčka a koupila mu osvědčený záchůdek. Okamžitě si z něj udělal postel a bobkovat tam dodnes odmítá. Přestala jsem mu tam dávat podeskýlku a nechala mu ho opravdu jako postel (jinde ani nespí). Koupila jsem druhý záchůdek. Tam už podestýlka je a přendavám tam bobky a tak. Stejně si ale chodí úplně jinam. Záchod opět ignoruje. Teď jenom doufám, že časem dostane rozum a konečně pochopí, k čemu ten záchod vlastně je. Asi ti nezbude taky nic jiného než přendavat bobky do záchodu a čekat, jestli se králíček umoudří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.