Nejste přihlášen/a.
Napiš do Guinesovy knihy rekordů. Osmák, který vidí kolotoč a nevleze do něj se určitě pouze snaží překonat rekord v odříkání. Jinak to není možné, Dát každému osmákovi ( čtyřnohému ) v republice na kolotoč dynamo, tak nepotřebujeme Temelín.
Ale na vážno - dřevěný jim nekupuj. Ohryžou časem i ten plastový, natož dřevo.
krtek66 - Vy si z toho děláte srandu, ale já to myslím vážně. Ve velikosti kolotoče zřejmě problém není, osmáčci se prý do kolotoče klidně posadí, ale jen ne a ne v něm běhat. Tak v čem by mohl být problém? Prostě nevědí, jaký má kolotoč účel. Proto by mohla tazatelka zkusit nalákat osmáky (nebo jen jednoho) do kolotoče pamlskem a až v něm budou sedět, pomalu kolotoč roztočit, pokud z něj utečou, tak se jim prostě v kolotoči běhat nechce - nebaví je to a pokud v něm začnou běhat, problém bude vyřešen. Další možností je, jak už tu někdo psal, že v něm běhají zrovna když si jich nikdo nevšímá.
Ještě mě napadá, jestli je ten kolotoč pro ně dostatečně velký? Lezou dovnitř nebo se mu úplně vyhýbají?
Občas do něj lezou,ale jen v něm sedí a něco třeba jí nebo jím jen proběhnou.Brala jsem osmáčky od kamarádky a vím že ty tam kolotoč neměli.
průměr je asi 17 cm.tak koupit větší?
Myslím, že 17 cm by mohlo být dostačující, pokud se opravdu jedná o průměr samotného kola. Také jsem kdysi dávno mívala osmáky, ale už si bohužel nepamatuji, jestli měli kolečko. Určitě ale měli v kleci spoustu klacků, aby mohli šplhat. Nemyslím si, že by nevěděli jak na to, třeba je to zase tolik nebaví, že by se točili jako křeček několik hodin v kuse a prohání se jen chvilku v noci, když je zrovna nevidíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.