Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oslabený brouk v bytě

Od: luculin odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nevíte prosím, co mám dělat s tímhle broukem, co jsem našla v bytě a je nějaký polomrtvý. Včera ještě lezl v pohodě a dneska reaguje jen když na něj sáhnu. Moc dekuju. Lucie
Oslabený brouk v bytě

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Umělé dýchání...návštěva veterináře..pomoc psychologa..

Ale ne..dejte ho ven..a buď se vypamatuje, nebo ne..to je prostě příroda.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, to je vroubenka americká - dejte ji ven na okenní parapet a až se ohřeje na sluníčku, tak třeba odletí. Možná není polomrtvá, ale "usíná" na zimu. Zdravím!

still10k*
hodnocení

3x

Njn, co s tím chcete dělat. Hoďte ho ven, buď se probere, nebo poslouží jako potrava hmyzožravcům. Nám teď po bytě také lezou dva bleskoví kvapníci a čekám, že je někde buď najdu nožkama nahoru, nebo až na jaře. Hmyzákům už je venku zima, tak jdou za teplem, kde přečkají zimu.

hodnocení

0x

Ano -také jsem je měla koncem léta v bytě,,ale vahodila jsem je.Na parapetě jsem našla také jakoby polomrtvého,hýbal tykadlama,,jakoby spal napůl.Položila jsem ho na venkovní parapet a venku pršelo,,ale on tam byl celou noc a opět se hýbal,,tak jsem ho vyhodila do trávy,Ale bylo zajímavé,že vždy byli dva.

hodnocení

0x

Doporučuji jej nerozmačkávat, v případě ohrožení strašně páchne. *stop*

rqzs

Do teď tohle nikoho nenapadlo. Ještě to odůvodnění *alene*

brou
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]