Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabranit psovi obcuravat stejne misto

Od: leila odpovědí: 10 změna:
Otazka je jednoducha jak zabranit psovi obcuravat furt dokola to same misto mame uz starsiho psa a tak to nevydrzi ale vzdy de na stejne dve mista uz necime co s tim snazili jsme to sprejovat jako vuni ze by ho to odradilo -bez vysledku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jsem už také starší a také doma chodím močit stále na stejné místo (WC), ale naštěstí mě za to nikdo "nepeskuje" . Vy to vyřešíte snad jen mechanickým ohraničením toho místa, které nemá býti pomočeno (zábranou) - a pejsek to udělá o kousek dál. Zdravím!

hodnocení

3x

Jsem hluboce přesvědčená, že nezabráníte, nezměníte, nezamezíte vůbec nijak. Smiřte se s tím.

doplněno 04.10.18 15:42:

Jednou mi pes, který byl na návštěvě, crbnul na rožek závěsu. Ihned jsem ho sundala, vyprala a vyžehlila. Když přišel jiný pes, hnal se k tomu rožku, musela jsem hlídat. A to už byl praný mnohokrát, bylo vymalováno, ale ten "podpis" tam byl stále.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Trochu otázce nerozumím. Dřív to nedělal? Pejsek vám čurá v bytě, nebo někde venku? Pejskové si neznečišťují svou noru = byt. Pokud to doma dělá, značkuje si místo, pro něj důležité a strategické. Je to místo, okolo kterého všichni nejčastěji chodíte. Chce vám tím připomenout, že je tam taky, upozornit na sebe. Něco se u vás změnilo. A v důsledku toho na něj "pozapomínáte". Pokud se mu budete víc věnovat a častěji s ním chodit ven, přestane to dělat. Nebude to proto, že by to nevydržel. To by čural u dveří, nebo někde v koutě. Na vině by taky mohlo být prostydnutí a zánět. To by pak taky čural tak, abyste to nepřehlédli. Rozhodně posprejování místa vůní nepomůže. To pejsek chápe jako přeznačkování od vás, tak vám odpoví značkou (močí) svou. Popřemýšlejte... Ida

smudli*
hodnocení

2x

Lidi neustále pochcávané místo posypávají pepřem nebo chilli.

Tohle udělá jen hloupý člověk *zed*

ator
Proc hloupy? Funguje to...
72mona3*

Ano, funguje? Ale málokdo chce týrat vlastního psa. *nene*

fram
hodnocení

2x

Na tom místě je něco špatně? Pes obvykle značkuje revír, starší to bere racionálně a obnovuje starou značku. Jestli to ničemu nepřekáží, nechte mu značkovací radost - nebo měňte trasu procházek.

liska5
hodnocení

2x

Viděla jsem číšníka, jak rohy zahrádky před restaurací chodí sprejovat Savem*ee*.

Taky jezdím kolem jednoho rohu paneláku, kde už ze zoufalství udělali kovový vingl z tlustého plechu kousek před ten roh zdi. Takové brnění. Je to tam pár let a plech je rozežraný a spodek nad zemí už zcela sežrala psí močovina.

hodnocení

0x

A v čem je problém? Buďte rádi, že neznačkuje furt a všechno. Je zvyklý, neodnaučíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]