Dobrý den, zařizujeme si chovatelskou stanici morčat plemene Anglický rex. Čekáme na schválení názvu, registrací už máme. Chci se zeptat, na nějaké weby kde jde hledat? Píši si s dvěmi aktivními chovatelskými stanicemi z ČR, ale jedná nemá mláďata trikolorní a z druhé máme dvě zamluvené. Hledala jsem i na německých portálech, Polských, ale nedaří se mi nějaké stanice najít. Akorat tri německé,ale ty už přes dva týdny neodpověděli. Samozřejmě by se muselo morčátko importovat. Ale chci se zeptat jestli tu náhodou není někdo, kdo zná takové stanice v zahraničí? Předem moc děkuji za slušné odpovědi. Přeji hezký den
Dobrý den, narazila jsem na Váš inzerát staršího data. Marně hledám chovatelské stanice s rexíky. Chtěla jsem se tímto zeptat, zda se vám podařilo chovnou stanici zřídit a zda máte případně mladé přírůstky- nebo březí v očekávání-samičky? Moc děkuji za vaši odpověď. S pozdravem Jarmila Paclová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.