Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte někdo, prosím, o veterináři v Praze, který by prodával veterinární diety bez DPH?
Děkuji.
To bohuzel nevim, ja nakupuji dietu v internetovem obchode, protoze nakup diety od veterinare by me zruinoval. Nektere obchody vyzaduji predpis od veterinare a treba muj veterinar mi narovinu rekl, ze mi predpis neda, protoze jde o kseft a tim, ze si budu kupovat krmivo jinde nez u nej, ho pripravim o penize. Takze ja nakupuji tady www.veterinarniob/... , usetrim tak mesicne nekolik set Kc, nez kdybych nakupovala u veterinare. Primo v Praze je i obchod www.chovatelky.cz . Chce to sledovat ceny, obchody se pochopitelne predhaneji v tom, kdo je levnejsi, takze jednou se vyplati nakoupit tady a jednou jinde. Co za dietu potrebujete?
Moc děkuji za odpověď. Ta Hostivař vypadá super. Moje kočička potřebuje Hill´s WD dietu a já už pomalu jím suché rohlíky, jak je to drahé. Na tom internetu jsem právě vždy nepochodila díky těm receptům a jinde se zase platí docela velké poštovné, takže cena je nakonec téměř stejná jako na té veterině. Tak ještě jednou velice děkuji za radu. Hezký den.
Asi před čtyřmi lety byla operována - struvity. Doporučena doživotní dieta. Navíc je kočka obézní (jako malá byla operována -luxace čéšky, delší dobu byla méně pohyblivá a už si nějak zvykla, že pohyb není její kamarád). Bohužel s tou tlouštkou nejsme schopni nic udělat - ani dieta vyloženě na snížení váhy nezabrala. Tak alespoň ta prevence na struvity. Hezký den.
Treba dieta od Hillsu stoji 5kg 804Kc, stejna cena jako za granule nedietni. Kocky, co maji indikovane diety, se maji krmit pouze dietnim krmivem, takze odpada kupovani ruznych konzervicek, masa, pamlsku atd. Taktez se ma krmit pouze predepsane mnozstvi podle vahy kocky, vetsinou denni davka nepresahne 100g, kvalitni granule jsou koncentrovane, takze jich kocka spotrebuje mene, nez granuli nekvalitnich. 5kg by Vam tedy melo stacit na zhruba 50dni. Krmeni dietnimi konzervami je asi jednou tak drahe nez granulemi, takze pokud kocka zere granule, mate velkou vyhodu. Moje treba granule nikdy nepozrela a dietni konzervy me pro ni vyjdou na priblizne 900Kc mesicne.
Já už takto krmím asi ty čtyři roky. Je pravda, že těch pět kilo chvilku vydrží, alet y ceny jdou stále nahoru a na veterině chtějí už bezmála tisícovku. Já, vzhledem k tomu, že jsem sama s dospívající dcerou, nevelkým platem a dvěma kočkama, tak je mi každá ušetřená korunka dobrá. Když pak do toho přijde ještě nějaká nemoc a co ještě hůř operace, tak to abych si vzala ještě vedlejšák. Díky moc. Mějte se hezky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.