Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padelané granule

Od: ivca® odpovědí: 3 změna:

Dobrý deň.Objednávam pre svoje kočky kvalitné granule z internetu.Počula som,že sa može stať,že mi miesto kvalitných granulí doručia padelané z Polska.Poradí mi niekto prosím,podla čoho zístím,že nemám práve tie Polské?Podla číselného kódu to vraj nieje.A vie niekto kde sa vyrábajú granule Orijen?Ďakujem za odpoveď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Kdo je výrobcem, to ví i strejda Gůgl. Myslím si, že je zbytečné šťourat se v detailech, podstatné je, jestli kočkám chutnají. Ale samozřejmě můžeš kontaktovat výrobce.

championpetfoods.com/...

hodnocení

2x

Nemusí být padělané. Je možné, že původní výrobce výrobu prodal komukoliv. Třeba Polákům. To se stalo s granulemi Royl. Francouzi výrobu prodali Polákům. A co? A nic. Royalky dostanete koupit klidně i na veterině, jako velice kvalitní a specifické krmivo. :-D Nemusíte se bát, zvířátku neublížíte. Vlastní zkušenost. Naštvala jsem se a od Royalek jsme odešly, ale po čase jsme se k nim zase vrátily, vyhovovaly nám nejvíce. Psina je už baští téměř 13 let.

an*
hodnocení

2x

Orijen se vyrábí v Kanadě. Prodávat ho může každý, kdo ho od vyrobce koupí. Ale výrobce musí být napsán na obalu krmiva. Pokud je tam jako výrobce uvedeno Polsko, jedná se o podvrh a granule nemusí být stejně kvalitní, jako originál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]