Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotelový hmyz

Od: michaela* odpovědí: 6 změna:

Tak to zkusím ještě jednou. Jsem v hotelu a pár jich tu leze... co to prosím je?

Hotelový hmyz
Hotelový hmyz #2
výtka
Upozornění od sys ladinpraha 22. 09. 2018 23:51:48
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

6x

Štěnice to nejsou.

Buď svinka nebo stínka.

hodnocení

4x

Jsou to svinky, daří se jim ve vlhku, ale člověka nenapadají, alespon jsem o tom nikdy neslyšela.

hodnocení

4x

Nejen, že to nejsou štěnice, ale kolem štěnic to ani neproběhlo :-D. Tyhle nepohledné ptvory se živí tlejícím dřevem a podobnými vlhkými materiály a pro člověka žádné nebezpečí nepředstavují. Někdy se zatoulají i tam, kde by je člověk nečekal. Lidově se jim říká "sviňky".

alenab
hodnocení

0x

Jsou to štěnice.

michaela*
hodnocení

Ad alenab
Nejsem znalec hmyzu, proto se tu ptam, ale jelikoz stenice me v hotelu napadly jako prvni, ty jsem si na netu nasla, a tohleto to fakt neni ani omylem ☺

hodnocení

0x

Podotýkám, že to není hmyz, ale druh suchozemského korýše. Hmyz má vždy 6 nohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]