Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat ohledně štěňátka civavy. Včera jsem si domu přivezla 2 měsíční štěňátko civavy. Včera už trochu blinkalo, nic extra. Ale přece jen mám o něj strach. Dneska taky parkrát blinkal.. myslíte, ze s nim něco je? Nebo je to jen cestou v autě ( hodina cesty) a jiné prostředí bez svých psích kamarádu? Dekuji
Malé rasy často ublinkávají žlutou pěnu. Nic se neděje. Mají to všichni malí a čas od času častěji. Když vyblinkají a nic jiného se neděje, je to pohoda. Když se přidá průjem, nejen řídké hovínko, ale několikrát za den a navíc si přestane hrát, je třeba zpozornět. Nebojte se, je to hodně nové. Navíc krásné a milované. Štěně, to je nádherný tvoreček. Dejte, prosím, fotku.
K vetovi zajeďte každopádně. Je potřeba, aby vet poslechnul, prohmatal a udělal něco jako vstupní prohlídku. Ale jinak s vetem příliš často a zbytečně neblázněte.
Děkuji. To je krásný chlapeček! Ať vám dělá jen samou radost. Jen tak, přidám pár řádek o čurání.
Super, dekuji za uklidnění Rekla bych, ze už mu je dobře. Včera než šel spinkat do svého pelisku hodně pil, granulky nechtěl, ty si snad veme dnes. Teď ještě spinka, prospinkal celou noc ve svým pelisku. Už byl asi 3x na nějakých očkováni co jsem vycetla v jeho průkazu a za dva týdny jdeme na další očkováni. Přidávám fotecky našeho Samika
To je krásný pejsek, bílá čivava je asi dost vzácná, tady u nás je vidím jen v tmavých barvách
Dobrý večer, já bych navštívila veterináře. Samozřejmě, může to být ze strachu, ale myslím si, že pokud zvrací pořád, tak je lepší, aby ho vet prohlédl. Pije? Žere?
Dobře, pak nám prosím napište, jak návštěva dopadla a co Vám veterinář řekl (pokud s ním půjdete), věřím, že to nebude nic vážného, možná Vám vet dá pro štěňátko něco na zklidnění žaludku. Držím palce.
To je dobře, pejsánek je nádherný.
Jestli to nepřejde, hned v pondělí k nemu zajdu.. no pořad.. rekla bych tak 3-4 za den, podle skvrnek na dece. Už včera parkrat zvracel hned jak jsme dojeli. Teď spokojen spinka vedle mě, pak ho dam ještě k misce s vodou a genaulkama. Snad bude v pohodě. Teď spinka
Před chvíli jsme ho odvezli na veterinu.. nemohla jsem se už na to koukat, pořad jen spinkal a nechtěl jist a nepostavil se na nohy, zůstal tam a bude hospitalizovany...je mi hrozne. Měl teplotu 37 místo 39... snad bude v pořádku...
Tak to je mi moc líto. To se to tak rychle zhoršilo? Řekli Vám jak dlouho si ho tam nechají? Chudáček malý...
No říkali do zítřka. Teď nám volala veterinarka a je v pořádku! Dostal kapacku a cukr do krve a už i papal. Když jsme tam jeli měl sklonenou hlavičku, teď paní veterinarka říkala ze už vypadá o dost lip a zítra když se žádná potíž nevyskytne tak si pro nej ráno jedu!bobik malej! Bylo toho na nej moc. Ale už je dobrý! Díky bohu...
Dekuji za radu, pokud se to zítra bude opakovat hned pojedu. Už je to myslim v pohodě, bobik spinká a asi se mu zdají divoké sny
Snad je to tak, včera si semnou hrál, kousal, dával pusinky, spinkal semnou a hrál si, dneska spinka, teď ho mám v pelisku v posteli a kouká na mě, mám od paní granulky, na který je zvykli, ale včera jsem mu dávala jednu granulku jiného, ale tím si myslim, ze to není.. zvracel (hrozne maličko) už když jsme přijeli.. takže se nemám bát, ze to je vážný?
Asi ne, je to malé štěně a navíc malého vzrůstu, je to pro něj velká změna. A jedna rada, až trochu povyroste, prostudujte si na internetu krmiva,z mé vlastní zkušenosti ne všichni chovatelé krmí zrovna tím nejlepším, mě taky chovatelka dooručila a pejsek měl ošklivá mastná hovínka, přešli jsme na jiné už za měsíc a jsme na něm už 4 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.