Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampon pro psy

Od: lilusinka* odpovědí: 6 změna:

chtěla bych se zeptat je tento šampon vhodný pro štěňata jokšírů? webareal.cz/... pls. spěchá to:) předem vě´šem dík:-D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

1x

Je to furt lepší než šampon lidský,ten určitě NE.Ale jestli máte možnost kupte raději šampon určený štěňatům,obsahuje olejové složky ,aby se srst nevysušovala.Nevím kolik je Vašemu štěňátku,tak píšu ,že se obvykle nedoporučuje do půl roku štěně koupat.

Vím,že je to těžké,neboť ti zvědaví malí čumáčci všude vlezou...Mám maltézí slečnu,a ti jsou jak známo bílí...*nevi*

hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem na štěňata (pudlíky), používal obyčejné dětské mýdlo, myslím tím to klasické tuhé. Mám dojem, že jsem ho v obchodě ještě viděl. Spokojenost. Pozor na vodu do uší a očí. Nedělá jim to dobře.

martina30*
hodnocení

0x

Štěnata se koupou nejlépe od 6 měsíců.Štěněcí šampon jde,ale vždy se dají štěnata utřít vodou a hadříkem,i když jsou špinavá.

hodnocení

0x

Dá se koupit norkový olej pro pejska. Není to tak strašná cena cca 100kč, vydržel mi skoro rok. Má rozprašovač. Asi 6-8x stříknu do ručníkem vysušené srsti, promnu a vysuším fénem. Srst se necumploší, neláme a co je nejdůležitější, nešpiní se tak. Jinak taky vybírám šampon s olejem. Ale před létem stříhám a vždycky mě překvapí, jak pěknou figurku jorkšíci mají. A i při krátké srsti používám olej.Veterinář mi právě v půl roce doporučil ostříhání a psina úplně ožila. Jestli blechy a klíšťata vyřešíte pipetkou za krk, není třeba dezinfikovat. Ať se pejskovi daří :D A někdy přidejte fotku.

camelot*
hodnocení

0x

Ahoj. Jednoznacne dobra volba je kvalitni detsky sampon. To je naprosto odzkousena vec, ktera se pouziva bezne v praxi *palec*.

Camelot

doplněno 13.04.09 11:41:

Jeste doplnim, pochopitelne, pokud hodlate samponovat psa pravidelne, tak v tom pripade bych detsky sampon take nepozival. Ostatne, nejsem zastancem prehnane pece chemii!

Nesouhlasím. Dětské šampony a dětská mýdla jsme používali před čtvrt stoletím. Péče o strst je už někde jinde, jako vlasně všechno. Lidský šampon má jine Ph a mám zato, že vyjde dráž. Zadejte do vyhledávače Mazlíčci.cz, dole na titulní straně je Péče o strst a dole na této stránce je spešl řeč o jorkšících.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]