Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Mam nejspíše nemocného papouška. Sedí již celý den na dně klece (je to samec Alexandra malého) ,skoro celý den prospí, kdybych mu dolů nepodala jídlo a pití tak by si pro něj nejspíše nedošel.A i když je probuzený tak má přivřené oči tak do poloviny.Nemate s touto nemoci někdo zkušenost popřípadě jak se léčí? (Není starý jsou mu teprve 2 roky a pár měsíců)
Dobrý den, s papoušky zkušenosti nemám, ale našla jsem zajímavé odkazy, které si můžete pročíst a možná na něco přijdete. V prvním odkazu najdete odpověď na pokulhávání Vašeho papouška.
Jo to je ten problém, volali jsme nejbližším veterinářů mi a každý nám řekl to samé "nemám čas" "mám volno" "je mi jedno co se stane s vaším ptákem,jestli neumřel doteď neumře dozítra a jestli ano byl bych stejně zbytečný".Skvělí jsou dnešní veterináři.Ale děkuju Vám moc ,alespoň mám nějaké typy.
Stejne to mel nas andulak. Je videt na podestylce ze i vas papousek ma prujem.Rozhodne musi k veterinari aby udelal rozbor trusu a zjistil presnou pricinu nemoci.Idealne k takovemu co se specializuje na papousky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.