Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocný papoušek

Od: verrose
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Mam nejspíše nemocného papouška. Sedí již celý den na dně klece (je to samec Alexandra malého) ,skoro celý den prospí, kdybych mu dolů nepodala jídlo a pití tak by si pro něj nejspíše nedošel.A i když je probuzený tak má přivřené oči tak do poloviny.Nemate s touto nemoci někdo zkušenost popřípadě jak se léčí? (Není starý jsou mu teprve 2 roky a pár měsíců)
Nemocný papoušek
Nemocný papoušek #2
Nemocný papoušek #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

verrose
hodnocení

Ještě chci dodat ,že začal i nějak divně chodit.Tak jako pokulhával.

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý den, s papoušky zkušenosti nemám, ale našla jsem zajímavé odkazy, které si můžete pročíst a možná na něco přijdete. ;) V prvním odkazu najdete odpověď na pokulhávání Vašeho papouška.

papousek-alexandr.webnode/...

papouscialexove.estranky./...

doplněno 17.09.18 19:41:

papuch - Ano, děkuju za doplnění, taky jsem si toho teď všimla.

papuch

U prvního odkazu od blanky33 je informace u bodu č. 9.

,,Pokud má zavřené oči, navštivte veterináře,,.

verrose
hodnocení

Jo to je ten problém, volali jsme nejbližším veterinářů mi a každý nám řekl to samé "nemám čas" "mám volno" "je mi jedno co se stane s vaším ptákem,jestli neumřel doteď neumře dozítra a jestli ano byl bych stejně zbytečný".Skvělí jsou dnešní veterináři.Ale děkuju Vám moc ,alespoň mám nějaké typy.

m123*
hodnocení

0x

Já vás nechci strašit, ale toto dělal i ten můj a do týdne zemřel. Ale měl už 8 let.

bbbb
hodnocení

0x

Stejne to mel nas andulak. Je videt na podestylce ze i vas papousek ma prujem.Rozhodne musi k veterinari aby udelal rozbor trusu a zjistil presnou pricinu nemoci.Idealne k takovemu co se specializuje na papousky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]