Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka si prinesla asi blechu

Od: alice* odpovědí: 6 změna:
Co je nejlepsi kdyz kocka chytne blechu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Věř, že nebude jedna. :-D Použij lupu a podívej se do archivu, kde je obrovské množství rad jak na blechy. Vyber si tu, která bude pro vaši kočku reálná.

figurek*
hodnocení

2x

Chce to nějaký gelový odblešovací přípravek, který se kočce vetře do kožichu. Je víceméně jedno který, dražší bývají lepší.

Ale hlavně vezmi v potas, že blechy kočce z kožichu pouze vypadnou a odblešovací kůru přežijí. Ať nemáte zablešený byt.

lidus*
hodnocení

2x

Náš domácí Ragdolák chytil nejen blechy ale už také i ušní svrab, obojí se vyřešilo ale nějakou korunu to stálo, na obojí byla kapička za krk od veta, na chalupu jezdí dál a veterinář řekl, šťastný to kocour. Doma chrápe v posteli a na chalupě celou noc lítá s kočkama, také chytá myši, tvrdila jsem na veterině, že je nežere a vet mě ubezpečil, že to si myslím jenom já. V bytě blechy nemáme a pro jistotu ho odblešíme po každém létě na chalupě.

pb®
hodnocení

1x

Zachovejte klid, blechy nejsou žádná tragedie. Chce to jen použít účinný přípravek a neutrácet za přípravky levnější, ale již neúčinné. Nenechte si vnutit přípravky s názvem Frontline, Fyrpyst, Effipro a cokoliv, co obsahuje jen fipronil. Už je na to rezistence a nefungují. Veterinář by to měl vědět a doporučit něco, co funguje. Já mám ověřený spot-on Advocate nebo Stronghold, fungují i tablety Bravecto. Také pochopitelně není pravda, že všechny blechy se přestěhují z kočky do domu. Dobrý spot on vyhubí dospělce, larvy i vajíčka i v okolním prostředí zvířete a dokonce i zabrání, aby blecha zvíře kousla. Blecha chcípne už po pouhém kontaktu se zvířetem nebo s místem, kde se zvíře ošetřené spot onem pohybovalo. Takže fakt není dobré, když máte zvíře s blechami, vyhodit to zvíře ven, protože blechy vám doma zůstanou.

alice*
hodnocení

No to bude mazec.A neco aby pri tom chciply? Neni nad to vzit kocku na chalupu

hodnocení

0x

Co je nejlepsi kdyz kocka chytne blechu?
a) zbavit se blech
b) zbavit se kocky i s blechama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]