Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Britska kocka nemá srst na nose

Od: vera* odpovědí: 6 změna:
Zdravím. Mé britusce začala na nose slezat srst. Ven nechodí, doma žádné zvíře které by ji mohlo poranit nemáme a ani úraz neměla. Neporadí někdo ze své zkušenosti co by to mohlo být a jak léčit. Samozřejmě na veterinu zajdu ale zajímá mě i názor jiných chovatelů. Díky
Britska kocka nemá srst na nose

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Napadá mě plíseň, čumáček je vlhký, tedy ideální prostředí. Ale je to jen tip! Prosím dejte vědět, co Vám řekli na veterině, docela mě to zajímá *poctar*

wanesa*
hodnocení

0x

To je divný...to jsem ještě neviděla...Můj 8 letý kocour začal ztrácet srst na kořeni ocásku.Léčili jsme to rok (biotin a vitamíny) až jeden veterinář přišel na to,že kocour byl špatně vykastrovaný,nějaké hormony mu ještě zůstaly a toto je výsledek.A to nemluvím o tom,že se chová jako nevykastrovaný(zaplať pánbůh neznačkuje) ale snaží se znásilnit naší vykastrovanou kočku:)A asi se mu to i povedlo.On má sedm kiklo ,ona jen 4 kila:)

Britska kocka nemá srst na nose #2

hodnocení

0x

To je barva lila? Nádherná! ;) Když se dobře podívám, příjde mi, že srst neztrácí, že se lysina netvoří. Mi přijde, že je to pokračování čeníšku, tedy od dírek až k srsti. Tam, na čenichu je jiná pokožka, než na hřbetu nosu, pod chlupy. ;) Vím, jak obrovské trauma je cesta v přepravce a pak veterina pro kočku je, proto já bych tento "problém" sledovala a až by se lysina zvětšila a změnila se struktura pokožky, pak bych šla.

11.09.18 07:30
Britska kocka nemá srst na nose #3
wanesa*

Koukám,že ten Devon Rex vám pěkně nabral:)Mám ráda orientálky,ty vaše jsou krásné!

Jojo, devonek Amisek je jak zápasník sumo. Všichni ho hlídají, protote vykrádá co může komu může. A řve hlady u špajzky. Chudák, má něco špatne v hlavě nastavené. Navíc, strašně málo se pohybuje. Nejen při té tloušťce. I před ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]