Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrslý králíček - nadýmání

Od: skipinka odpovědí: 7 změna:

Ahoj, pořebovala bych poradit. Mám 3 letou samičku a teď máme problémy s nadýmáním. Minulý týden jsme jezdili k doktorovi na injekce, léčili: olej,slivovice, odvar fenyklu a kmínu.Začalo to ve čtvrtek večer a první bobky jsme objevili až v úterý večer (to už prý měla namále). Od středy se počet a velikost bobků zase vracel zpět do normálu. Byla zase veselá, ale chuť k jídlu se úplně nevrátila. V sobotu to bylo úplně v pohodě. No a v neděli jsem zjistila opět ubývání bobků a večer už zase nic a jenom pořád polehává. Takže se to zase vrátilo. Máte s tím někdo zkušenosti? Líná a našla jsem zase okousanou tapetu. Ale nikdy před tím jsme s tím problémy neměli. Pomůžete?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejhak1*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To,ze ti okousava tapetu-brusi si zuby a ak nemas kupenu taku kost na hlodanie pre kralikov, tak si to kup a on prestane*frajer*
barča
Chtěla bych se zeptat, jestli páchnou zakrslí králíci v domácnosti, naši mi ho kvůli tomu nechcou dovolit...
piter*
ja jsem ted jednoho koupil dceri a musim rict ,ze vubec nepachne ,ale asi zalezi jak casto se mu meni podestylka
kejhak1*
ak mu často vymieňaš podstieľku - každý 1 - 2 dni - tak na to nemá dôvod
hanny*
Samci zakrslých králíků trochu smrdí a značkují si. Samičky nesmrdí vůbec. pokud budeš měnit klec pravidelně, tak nesmrdí! Já svým králíkům měním klec jednou za 10 dní a úplně v pohodě. Takže se není čeho bát.*H
piter*
ja menim kazdy druhy den a muzu rict ze i samecek vubec nesmrdi

pipinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, to línání může souviset. Pokud králíček moc líná můžou se mu v žaludku vytvořit chuchvalce chlupů, které nedokáže vyloučit a pak má problémy. Všeobecně se doporučuje tahle trávicí pasta happy-animals.eob/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]