Nejste přihlášen/a.
Klídek, tohle můj pes občas mívá také. Má alergii na bleší kousnutí a kuřecí maso. Ta pipeta nezabírá hned, nejméně dva to trvá, než zabere. Stejně, když už má aplikovanou pipetu, nemůžete přidat nic dalšího nejméně měsíc, než účinek pipety vymizí.
Blechy už dneska nejspíš nemá, ale rozjela se jí alergická reakce.
Ta bohužel nemizí okamžitě, když odstraníte alergen, trvá zase nejméně týden, než se alergeny z těla vyplaví.
Já na vyrážku používám dětský pudr, kůže se zklidní a tolik nesvědí. Dál můžete zkusit podat některý z lidských léků na tlumení alergické reakce. U nás nejlépe zabírá Dithiaden a Zyrtec. Dávkování je podle váhy psa. Na psa 20 kg dávám na radu veterináře půl tablety 2x denně.
Zase ti odpovím, kup Beavecto! Je to drahé, to je pravda, ale když sečteš všechny prostředky, které jsi už nakoupila a stejně nezabraly, výjde to nastejno. Já osobně bych na alergické problémy nedávala nic. Jak velkého máš psa? Odkud jsi? Mám totiž jedno balení Bravecta doma, mohla bych ho přenechat. Na psa do 10ti kg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.