Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za trus?

Od: andreaku* odpovědí: 5 změna:
Prosím na terase se objevuje trus a nevím od jakého zvířete. Tak max. 2 ks denně na dlažbě okolo baráku. Velké zhruba 2cm. Jaké zvíře to může být?
Co to je za trus?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

5x

Někdo věří na Ježíška, ale já na ježečka. :-D Ježky teď hodně vídám (nebo je to pořád jeden a ten samý? *co*). A také nacházím taková hovínka. M.

doplněno 31.08.18 09:18:

No vidíte, to mě vůbec nenapadlo. Pravdou že, že jsem nikdy neviděla "trousit" žábu, takže vyloucit to nemohu *nevi*

andreaku*

Tak včera mezi 8-9 večerní čerstvá 3 hovínka na dlažbě u baráku. A to jsme průběžně byli venku. Jediné co jsem pak zahlídla v okolí jsou ropuchy. Jako je možné, aby to bylo od nich?

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ježek, potkan či kuna (ta by toho asi udělala více). Zdravím!

doplněno 28.08.18 22:09:

Ano, kuna dělá větší bobek a není takto hladký. Pes či kočka to nebude, tak už jen potkan či ježek. Věřte na ježka .

doplněno 28.08.18 22:20:

No, s tím Vám nepomohu - infekce může být všude. Předpokládám, že máte první dítě, protože u pátého už by to nikdo asi moc neřešil .

andreaku*
hodnocení

No kunu tu máme, ale ty mají v trusu pecky. Bojim se, aby to nebyl potkan, ale zas je mi divné, že by tu byl sám, když žijí v kolonii. Ježek by byl fajn :)

andreaku*
hodnocení

No řeším to hlavně z důvodu, že mám malé dítě, které si denně na terase hraje a bojím se případně přenosu nějaké infekce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]