Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odebírání štěnátek - co na to fena?

Od: herynzoe odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,během 14 dnů si budou noví majitelé odebírat naše štěnátka,jak to snáší fenky,,?DÍKY J

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

3x

Každá fena to snáší jinak,ale v pohodě za týden nic nebude vědět.Pokud přijedou majitelé je lepší ,když budou mít a spon 2 dny před obebráním danou deku tam kde hafiny spí,aby byl cítit ještě pach matky a oni tak nesmutní.

lenatka*
hodnocení

2x

měli jsme hodněkrát štěňata,takže vim jak naše fena reagovala.každá fena je jiná ale taky si myslim že za týden možná i chvilku dýl si na to ta fena nevzpomene ale je to těžké pro ty štěňata než pro fenu.vždycky když si někdo u nás koupil štěně tak jsme mu dali deku na které leží naše fena a potom je to malé klidnější.ale s fenkou is neděljte hlavu bude po nějaké chvíli v poho.s pozdravem Lenatka

lm®

Já jsem loni štěňátko odvážela od paní domů.Dala nám s sebou plyšovou hračku,malá na ní chvíli spinkala,aby cítila vůni maminky.Byl to docela komický pohled neboť ona hračka byla dvakrát větší než štěńátko.Ale brzo si zvykla.

Přeji Vašim štěňátkům hodnou rodinu a psí mamince rychlé srovnání s faktem. Lenka

hodnocení

2x

Ze zkušenosti vím, že dobře. Stále počítají svá děťátka, což je v pořádku, ale neslyší-li jejich žalostné volání, rychle se smiřují se snižujícím se počtem... Neupadají do nijakého přehnaného žalu, pokud není slyšet hlasy dožadující se jejich mateřské pomoci...

Zůstaňte v klidu. *palec*

tesyk*
hodnocení

1x

Ta moje kujva chlupatá byla ráda, že jsou ty mrzáci pryč.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]