Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Identifikace hmyzu

Od: edita odpovědí: 4 změna:

co to prosím je? máme toho plný panelák, chodby i byty

Identifikace hmyzu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to Zavíječ domácí, jinak škodlivý potravinový mol. Pokud máte "plný panelák", pozvěte firmu na desinsekci, sami se toho těžko zbavíte.

Opravdu je to on. ireceptar.cz/...

Jen si myslím, že to slovo mol, patří k jinému zavíječi. Ale jen si to myslím.

hodnocení

0x

Souhlas se @satam ohledně identifikace. No, každopádně ať už vy sami, nebo firma musí najít zdroj, původní líheň u někoho ve spíži. Tam to bude vypadat... Pytlíky s moukou budou pochodovat :)

edita
hodnocení

Aha, děkuji. Já znám právě ze spíží jen zavíječe moučného a paprikového, tohle se mi zdálo větší a barevnější, tak jsem to s potravinovým molem nespojovala.

Že to lítá od někoho ze sousedů je jasné. Často to ale vidím přímo vletět balkonem... před okny máme borovice, šeřík a ještě jakýsi obrovský keř... mohou se držet i v něčem z toho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]