Dobrý den, máme týdenní kotě, které má strašně moc blech, hledala jsem na internetu čím ho odblešit ale všechny přípravky jsou od věku 3 týdnů a víš. Nemůžu přece čekat 14 dni než kotěti budu moct dat nějaký ten přípravek, prosím o radu, neznáte něco účinného a od věku jednoho týdnu? Koukala jsem na různé diskuze a tam psali, že Frontline Spray je možný už od věku dvou dnů, jinde jsem ale zase našla,že až od 7mi týdnů. Taky bych se chtěla zeptat,co je nejlepší na odblešení naší dospělé kočky- matky kotěte, děkuji
Drontal působí jen proti vnitřním parazitům, blech se s ním nezbavíte. Jestli ho může dostat kojící kočka najdete v příbalovém letáku.
Bude třeba koupit přípravek na hubení vnějších parazitů a ošetřit s ním dospělou kočku.
tes
Právě už dlouho hledám nějaký ten přípravek pro dospělou kočku, ale nevim co vybrat. Bojím se, že si sprej ( například Frontline) olíže a otráví se tím.
an*
Sprej ne, ten se stříká na celé tělo. Chce to pipetu, ta se dává jen mezi lopatky a tam si kočka nedosáhne. Zajdou postupně všechny blechy nejen na ní, ale i v okolí, tedy i na kotěti.
tes
Našla jsem pipetu Menforsan, píšou, že je to i pro koťata( nevim ale od jakého věku) tak ji asi koupím a dám jen kočce Děkuji za rady
Kdyz je zablesene kote, musi byt zablesena i kocka. Poreste kocku, kote se sveze s ni. Zkuste se podivat po vhodnem odcerveni pro kojici kocku. Preda to mlekem, melo by to pobrat i vnejsi parazity. Urcite ne spreje, to kocka slize a otravi se.
tes
Děkuji moc za radu, toho spreje jsem se bála jelikož se kočka často olizuje a kdybych ho dala i koťátku, tak by ho matka taky olízala. Nedávno jsme kupovali tablety Drontal ( přidávám fotku) myslíte, že kočce tedy můžu dat tabletu a koťátku se nic nestane? Až mu budou 3 týdny odcervime ho pastou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.