Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme kocoura. (stáří 1 rok) Naučil se si sám otevřít dveře a drze toho využívá. U psů vím jak se to řeší - otočí se takzvaně kliky. Netušíte, jak jej to odnaučit? Díky za rady.
PS: co jsem tak sondovala u kočkařek, nikdo tento problém nemá.
PS2: co jsem odpozorovala jeho chování, kocour chodí (otvírá si) tam, kde jsem já.
Dobrý den, kočka už to umí, tak to nezapomene - Vy se musíte naučit otáčet klíčem v zámku. Zdravím!
Dobrý večer .Máme kocourka a kočičku .Té kočičce by se ake spíše už mělo říkat kočka protože už má čtrnáct let a je silně
majestátní.Také si otevře včechny dveře které potřebuje ale jsu to většinou dveře místností kde jme my ,prože je to náš tak nám to nevadíChce nás mít u sebe a tak si nás brání,Kocour je citelně mladší ale naučil se to od Lindy a umí otevírt také na obě starny Je to mazel.Také to od nich koukal náš Maxik pochopil a dóvede si otevřít také.Je to Bígl a ti jsou chtří..Nám to ale nevadí jsou to naši členové rodiny a máme k nim vztah který je čim dál lepší.Jsou to naši miláčkové a oni to moc dobře vědí !
U koček se to dělá stejně, otočí se klika. Pokud to otevře i tak, vymění se za kulatou, to neotevře. Otázka je taky, co si otvírá a jestli ty dveře nemůžou být zamknuté klíčem.
Kdysi jsem přemýšlela, že zruším zámky a namontuji magnet na dveře, protože futra jsou kovová. Je to hodně divoký nápad?
Promon, a pak prý jsou kočky hloupé. A my jim to věříme!
To by musel být dost silný magnet, naše kocouřisko s přehledem otvírá právě ty sítě proti mouchám, které přidržuje magnet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.