Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to kocourek nebo kočička?

Od: ela01 odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli by mi někdo pomohl s určením pohlaví našeho koťátka
Je to kocourek nebo kočička?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Viz zde.

Myslím, že pohlavní orgán toho kotěte není úplně v pořádku.

doplněno 12.08.18 19:15:

Ta nová fotka je trochu lepší, přesto bych šel na veterinu. Nelíbí se mi to.

doplněno 12.08.18 19:36:

Toto se mi nezdá. Na druhé fotce je to méně zřetelné, na třetí už to nevidím.

Je to kocourek nebo kočička? #2
72mona3*

Co se ti nezdá? Je to ještě prcíček malej.

ela01
hodnocení

Asi je to nějak špatně vyfocený, jelikož jsem teď kotatko zkoumala a nic takového jsem neviděla, ani na dalších fotkách už to pak není
72mona3*

Natáhla se šlašinka, vytvořil kožní záhyb plus nasvícení hrbolku. Vše je v pořádku ;)

ela01
hodnocení

Už jsem se lekla, že je s koťátkem něco v nepořádku, díky moc za vysvětlení :) Jde podle fotek,co jsem přidala poznat zda je to kocour nebo kočička? Stále nevím.

72mona3*
hodnocení

0x

Na podstatném místě je zrovna stín *nevi* Možná kocourek, ale tak na 60%.

72mona3*

Stále si nejsem jistá, ale podle nejnovější fotky se tentokrát se kloním ke kočičce. V odkazu, který vložil @satam , je obrázek s popiskem (rozdíl kočička kocourek), tak mrkněte. Já sice viděla naživo spoustu koťátek, ale u některých jsem si jistá nebyla, zvlášť takhle malých. Snad vám ještě někdo poradí. Lépe. M.

ela01
hodnocení

Zitra tedy zkusím porovnat s obrázkem, nicméně děkuji :)

ela01
hodnocení

Vyfotila jsem znovu
Je to kocourek nebo kočička? #3
ela01
hodnocení

Zkusila jsem to vyfotit ještě jednou, co přesně si myslíte, že je v nepořádku?
Je to kocourek nebo kočička? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]