Nejste přihlášen/a.
Možné to je. Moje čtyři kropenaté slepice (Morávie) kvokají od poloviny dubna do teď přesto, že každá už v tomto období vyseděla po několika kuřatech. Kuřata jsem vůbec nechtěla. Žádné, ani ty drakonické metody je od kvokání neodradily. Tak jsem podlehla nechala jsem je vysedět po dvou kuřatech. Po dvou měsících přestaly kuřata vodit, snesly pár vajec a kvokají zas. Totéž mi provádí slepice Dominant, ta sedí na dvou podkladcích už jeden a půl měsíce a vypadá to, že sedět nepřestane, dokud zase nepodlehnu a nedám ji vysedět aspoň jedno kuře. Takže ta vaše slepice to podle mé zkušenosti zvládne.
Možné je úplně všechno, ale zrovna takových slepic bych se zbavila (pokud to není nějaké okrasné plemeno, u něhož nezáleží na užitkovosti). Kvokavost je navíc do značné míry dědičná.
Co se týče toho, zda to vydrží: nám jednou kvokala morka 11 měsíců; žádným pádem jsme ji nemohli přinutit přestat. Nakonec pošla vysílením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.