Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka nebo kocour

Od: iveta2 odpovědí: 14 změna:
Dobry den, mam male zhruba 2 mesicni kote a nejsem si jista jestli je to kocicka nebo kocourek. Bylo mi receno, ze kocourek, ale porad na to koukam na internetu a uz jsem z toho zmatena. Dekuji moc
Kocka nebo kocour

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

2x

Je to opravdu kocourek. :)

hodnocení

2x

Na 99% kocourek.

Tato otázka se tu jen za poslední půlrok probírala několikrát. Takže stačilo použít "Hledat" a odpověď bys našla rovnou včetně možnosti srovnání na fotografiích.

doplněno 12.08.18 17:22:

Malé OT: Kocka to nebude. Kocka (kostka slovensky) je daleko hranatější*smich*

72mona3*
hodnocení

2x

Já vidím kočičku *nevi* M.

doplněno 12.08.18 10:46:

Jen bych chtěla doplnit, že pokud si pořídím kotě, první cesta vede na veterinu. Zdravotní prohlídka, odčervení a poté očkování. Potom by takových nejasností (kočička - kocourek) moc nebylo. Ovšem i veterinář se někdy může splést, pokud mrkne jen letmo.

doplněno 12.08.18 15:28:

Ještě jsem ukazovala obrázek sestře. Řekla, že je to kocourek. A pak: ne počkat, kočička, určitě kočička - mezi dírkama už není na nic místo :)

Takže hlásím další bod pro kočičku (a bez ovlivňování). M.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, když si ten "pohlavní" obrázek zvětším, tak vidím jasnou kočičku. Jenže, toto je vždy loterie a výsledek je znám až později. Zvolte neutrální jméno - např. kamarádův syn měl kočičí zvířátko jménem Kóťa (později se ukázalo, že to byl ten Kóťa, i když původně to byla ta Kóťa). Zdravím!

doplněno 12.08.18 10:35:

babkazov - to je šalamounská odpověď, až taková "jednoznačná" .

grgapitic
hodnocení

2x

Na 100% kočka, veď je tam i jasná dierka. A je to pre vas velky problem prehmatat a zistit či má gulky alebo nie?

az*
12.08.18 10:37
hodnocení

0x

Kocúúúúr.

iveta1*
hodnocení

0x
Dekuji vsem za odpovedi. Kote mam druhy den, v pondeli s nim samozrejme zajdu k veterinari.
72mona3*

Není zač, ale asi jsme vám moc nepomohli, co ;)

Každopádně budeme moc rádi, když nám dáte vědět, jak to dopadlo.

iveta1*
Zatim mi prijde, ze je to kocicka, opravdu tam nic jineho krome dirky nahmatat nejde :D

Nenahmatáš, protože kocourům a psům sestupuji varlátka do pytlíka později.

an*

Přesně tak. A penis je zatažený, takže vidíš jen dirku, ze které ho vysunuje.

iveta2
hodnocení

0x
Tak jeste prikladam jednu lepsi fotku
Kocka nebo kocour #3
72mona3*

Jsem pořád na straně kočičky. Kocourek by měl spodní "dírku" dále.

Ale musím vás moc pochválit. Je to každopádně jedna z nejlepších fotek kočičího pozadí k identifikaci. No fakt! *palec* Většinou jsou rozmázlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]