Nejste přihlášen/a.
Dobrý prosím práve som sa nechtiac dostala k jednému článku po ktorom (ani som ho nedočítala celý) tisli slzy do očí. Keďže som hrozný hypochonder, prosím vás o názor. Prečítajte si tento článok a... povedzte mi čo mám robiť...mám novozaložené akva a teraz mám chuť ho zrušiť... na ruke ako sa píše v článku mám malú ranku a ako neteče mi z nej krv a už sa hojí ale nieje úplne zahojená...mám strach. Prosím o rady. pluska.sk/...
Představte si, že byste ten článek nikdy nečetla, co byste udělala? Normálně pěstovala rybičky, starala se o akvárko, oděrka by se vám v pohodě zahojila, snad byste ji zbytečně nemáčela, ne? Ale nic by se nedělo, avšak ted máte brouka v hlavě...tak tam prostě už tu zraněnou ruku nestrkejte. Nejsem lékař, ale tak bych se chovala, nestrkala bych jí tam. Ale jestli vám ruka strašně oteče, bude to otrava krve a musíte dostat antibiotika.
Berte to tak, že je okurková sezóna a pisálkové holt musí o něčem psát. Ten Váš pisálek má holt problém s rybkama,
tenhle zase řeší ,,čučoriedky´´
Fakt to chce nebýt hypochondr, potenciálně nebezpečné může být prakticky cokoliv. Nemá cenu to řešit, to by se člověk dopracoval do cvokhausu s nějakou obsesí...
Och! A hlavne že čučoriedky z toho čo viem práve pomáhajú pečeni (játra) Môj známy má rakovinu pečeni a je AJ kvôli tomu čučoriedky lebo sú veľmi zdravé... (samozrejme, myslím tie nestriekané )
Vďaka vašemu komentáru sa mi tiež neskutočne uľavilo...viete ja som taká dosť veľká chaotička ale po tomto príklade s čučoriedkami sa cítim oveľa lepšie ďakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.