Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybičky vás nakazia ekzémom?

Od: julka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý prosím práve som sa nechtiac dostala k jednému článku po ktorom (ani som ho nedočítala celý) tisli slzy do očí. Keďže som hrozný hypochonder, prosím vás o názor. Prečítajte si tento článok a...*nevi**plac* povedzte mi čo mám robiť...mám novozaložené akva a teraz mám chuť ho zrušiť... na ruke ako sa píše v článku mám malú ranku a ako neteče mi z nej krv a už sa hojí ale nieje úplne zahojená...mám strach. Prosím o rady. pluska.sk/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Rybičky bychom měli. Hledejte dál, ať víte čím se můžete nakazit z jídla, pití, ze vzduchu, od psů, koček, hmyzu, atd. Co vše je navíc jedovaté nebo na co můžete mít alergii. Hoďte to za hlavu a pozdravujte rybičky.

julka*
hodnocení

Ďakujem a máte pravdu. Som dosť veľký hypochonder...

hodnocení

4x

Představte si, že byste ten článek nikdy nečetla, co byste udělala? Normálně pěstovala rybičky, starala se o akvárko, oděrka by se vám v pohodě zahojila, snad byste ji zbytečně nemáčela, ne? Ale nic by se nedělo, avšak ted máte brouka v hlavě...tak tam prostě už tu zraněnou ruku nestrkejte. Nejsem lékař, ale tak bych se chovala, nestrkala bych jí tam. Ale jestli vám ruka strašně oteče, bude to otrava krve a musíte dostat antibiotika.

julka*
hodnocení

Dobre, ďakujem

asd1
hodnocení

2x

Malou ranku příště hned vydesinfikuj. Teď taky. A nepropadej panice, to by ses musela zavřít do sterilního prostředí. A mmch. když do sterilního prostředí zavřeš kuře, tak chcípne protože kontakt s bacilama je pro život nutný.

julka*
10.08.18 16:58
hodnocení

Ďakujem

hodnocení

2x

Berte to tak, že je okurková sezóna a pisálkové holt musí o něčem psát. Ten Váš pisálek má holt problém s rybkama,

tenhle zase řeší ,,čučoriedky´´

ostrava.idnes.cz/...

Fakt to chce nebýt hypochondr, potenciálně nebezpečné může být prakticky cokoliv. Nemá cenu to řešit, to by se člověk dopracoval do cvokhausu s nějakou obsesí...

julka*
hodnocení

Och! A hlavne že čučoriedky z toho čo viem práve pomáhajú pečeni (játra) Môj známy má rakovinu pečeni a je AJ kvôli tomu čučoriedky lebo sú veľmi zdravé... (samozrejme, myslím tie nestriekané )

Vďaka vašemu komentáru sa mi tiež neskutočne uľavilo...viete ja som taká dosť veľká chaotička ale po tomto príklade s čučoriedkami sa cítim oveľa lepšie :) ďakujem

hodnocení

2x

Zkuste to s chovem piraní. Možná se vám změní priority :)

julka*
hodnocení

:-D Ďakujem za radu. Budem si ju pamätať :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]