Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočičí čůrání

Od: adrianab odpovědí: 4 změna:
Dobrý deň, mám 3 roky starú kočku, ktorú mám od koťátka (tchýne vlastnila jej maminku a tatínka), spolu s jej sestrou, ktoré som ručne dokrmovala. Jej sestra nemá problém chodiť na kočičí záchod no ona, hlavne keď mrouská, všetko ocikáva. Priateľ už má toho plné zuby a chce ju dať preč. Pomohla by kastrace? Inak sa jej venujem, len priateľa sa bojí, lebo zo začiatku od neho dostávala poriadne na prdel za to ocikávanie. Ďakujem za odpovede.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Kastrace by mohla pomoci. Ale může to být především reakce na vašeho přítele, který ji trestá a ona neví za co.

72mona3*
hodnocení

0x

Prvně bych co nejdříve domluvila kastraci. Po kastraci (až se zklidní hormony)se kočička může změnit, to je fakt. Ale musíte domluvit také svému příteli. Kočka, která je trochu psychicky labilní a necítí se doma dobře, může právě reagovat tím očuráváním. Takže ať se přítel přemůže, občas ji pohladí, občas nabídne pamlsek a nechová se k ní jak k vetřelci (tohle opravdu může mnohem více pomoci - vyzkoušeno u kolegyně, kdy se kocouři nesnesli s jejím přítelem. Jakmile přestal být v opozici, už nikdy nenašel počurané věci. Ne nadarmo se říká: spokojené zvíře, spokojený majitel. Takže žádné tresty, ano? Záchodky máte doufám aspoň dva. Některé kočky jsou trochu háklivé na již použité stelivo. Držím palce. M.

doplněno 09.08.18 19:55:

Když už, tak Mono *fn*

To by asi také fungovalo *smich*, ale pochopila jsem, že tazatelka má kočičky dvě. A jen s jednou je problém. Jedna kočka, jeden záchodek. Dvě kočky, dva (a někdy i tři).

doplněno 09.08.18 20:05:

No, že seš to ty, tak to beru ;)

K těm kočičkám...o té hodné se nikdy moc nemluví :)

Suzy, teď jsi mě rozesmála. Ty dva záchody, to má jako být jeden pro kočičku a jeden pro přítele? Nebo jak jsi to myslela*smich**smich**smich*

Mono, omlouvám se. Kdo se v tom má vyznat: Suzymon a 72mona3. Nediv se, že se v mém dědkovském věku spletu.

A pochopitelně co se týká počtu kočiček máš taky pravdu. Jen tu druhou tazatelka v otázce dovedně schovala*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]