Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka? Rychle běhá

Od: pigi odpovědí: 14 změna:

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

5x

A ja to 1% kvapník plstnatý. Ne nadarmo má to jméno.

hodnocení

0x

Na 99% je to Potemník moučný.

doplněno 08.08.18 17:47:

@jofa: Vyzývám tě na souboj*smich**smich**smich*

doplněno 08.08.18 18:10:

Snad se objeví hrdaalena. Ta ví víc, naž mi dva dohromady;)

jofa*

Tak nás musí někdo rozsoudit. Mohu se mýlit.

still10k*

Sázím jablko na kvapíka. S kurzem 100 ku 1 je to slušný, připrav si 100 jablek satame *smich*

Proč? Sázíš se ty, ne já*smich*

still10k*

Pojď do toho ;) Přísahám baču že ti to jablko pošlu, když to nebude kvapík *bezim*

Zapomeň. A není to o Kvapíkovi, je to o tom, že mě nikdo nebude nutit do něčeho, do čeho jít nechci. Kapišto?

S touhle znalostí brouků bych se nesázel. Když už tak kvapník ;). Ale kdo to má z tý rozmazaný mrtvolky poznat, co?

still10k*

Kašlu na znalosti, já jsem hráč *frajer*

grgapitic
hodnocení

0x

Neviem ako sa volajú ale u nás sú tieto potvory tiež. V noci nalietavaju donútra cez otvorené okná. Rychlo behajú a sakramentsky kúšu, nepokúšajte sa ich preto chytať holými rukami !

72mona3*
hodnocení

0x

Já také hlasuji pro 1% - Kvapníka plstnatého. M.

blanka33*
hodnocení

0x

Dobrý večer, já bych si také tipla, podle tykadel, že je to kvapník plstnatý.

pigi
hodnocení

0x
Děkuji za odpověďi. Pasuje to na kvapníka

radko*
hodnocení

0x

Kolik je výhra? Je to stopro střevlík z rodu kvapníků. Potemník nemá světlé nohy, má jiný tvar těla, jinou skulpturu krovek, neběhá rychle, ale jenom chodí a nekousne a nekousne *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]