Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mu je

Od: dadalavazasezn odpovědí: 4 změna:
Zdravím můj pes je skoro 13 let starý začal mít každý den 2 záchvaty kdy sebou kdekoliv triskne na zem průběh jako u epilepsie na kterou bere prášky ale nefungují. Kašle několikrát denně s tím že se mu udělá na boku boule a dokud se nevykašle pořádně s davicim koncem boule nezmizí a dělá se mu to tak 10 X denně. Nasadila jsem mu dietu takže zažívání už je lepší ale je malatny občas se mu třesou nožičky bojí se jít ven vyvencit a někdy jako by byl úplně v pohodě děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tohle je nesmírně obtížná situace. Starý, nemocný pes! Je to smutné a téměř neřešitelné. Pro takového psa je stresující jízda za vetem, pobyt v čekárně a samotná prohlídka. Dokáže ho to rozhodit na několik dní. Epilepsie je neléčitelná, prášky jen zklidňují. Také nedokrvenost starého mozku se může chovat jako epi. *alene* Asi úspěšně poradit nedovedu. Jen politovat vás oba. Pohlaďte ho za mě.

hodnocení

0x

Kašel může značit nemocné srdce, malátnost též a k tomu ty vedra. Co takhle veterina.

dadalavazasezn
hodnocení

Psala jsem že bere prášky na epilepsii výsledek z veteriny bez testů a prohlídky
myska*

Tak zkusit jinou veterinu. Pokud léky bere už déle jak týden - lékům na epilepsii to chvíli trvá, tak bych šla na veterinu znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]