Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedlo pre pancierníčkov (panda)

Od: julka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý deň, prosím Vás. Akvárium mám už zabehnuté (aj s rastlinkami bude už o 2 dni zabehnuté 3 týždne) a chcela by som chovať pancierníčkov a neskôr neonky. Ako som minule písala akva 126L 80x35x45.

Čím by ste mi prosím poradili kŕmiť pancierníčkov panda? Čo - to som si prečítala ale rada by som vedela aj názor Vás. A keby ste mohli mi aj poradiť značku potravy ktorú máte odskúšanú, bola by som Vám nesmierne vďačná.

Ďakujem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honza7654*
hodnocení

0x
Moji pancéřníčci se mohou utlouct po živých i mražených patentkach a komařích larvách. Jinak mají rádi i mražený buchanky. Maji rádi i patentky ale ty živé ani mražené nedoporučuji, leda lyofilizované. tablety na dno se spirulinou mají rádi a nepohrdnou ani vločkovým co spadne na dno.
Akorát jedí jídlo ze dna a proto je dobrý jim to na to dno rovnou dát, třeba v misce nebo pinzetou. Než by to totiž dopadlo na dno, tak by to většinou sežraly neonky...
julka*
hodnocení

a myslíte lyofilizovane patentky ako kocky alebo to je jedno? A nemáte nejaký osvečený e-shop na ne? Veľmi by mi to pomohlo..

honza7654*

Pardon, teď kukám že jsem nasal lyofilizovane patentky. Ale myslel jsem lyofilizovane nitěnky. Ty mám jako kostky.

julka*
hodnocení

aha a nemáte prosím nejaký osvečený e-shop na ne prosím?

honza7654*

Nemám, kupuju všechno v místě bydliště. Protože k tomu beru i mražené a to by přepravu poštou nedalo.

julka*
hodnocení

Aha, aj tak Vám pekne ďakujem :)

julka*
hodnocení

myslíte takéto nejaké nitenky? abc-zoo.sk/...

abc-zoo.sk/... a takéto napríklad tablety?

honza7654*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]