Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela strašně řve

Od: motycka* odpovědí: 8 změna:

Poradí mi někdo, jak na korelu, která strašně řve?

Po ránu to řešíme přikrytím klece, ale přece nemůže být zakrytá celý den?

Stará je 5 měsíců, v kleci je s andulkou.

Děkuji za odpověď...už kvůli sousedům :o)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkuste andulku vyndat,třeba se jí nelíbí její společnost.:)

martinkabcd
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Naše taky děsně řve a šplá po kleci jako pošuk. Vůbec nevíme co chce, jestli jí neco vadí nebo o co jí jde. V kleci je sama.

hespa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Naše taky řve,hlavně když má pocit,že na ní kašlem. A ještě mlátí zobákem do klece. Jdu jí tedy aspoň vyměnit vodu nebo jí dám nějaký mls( kousek vlašáku nebo piškot)

korelka
doplnit odpověď
hodnocení

0x
nase taky strasne rve a skoro na nic nereaguje, hlavne kdyz je otevrene okno a porad se snazi s nekym venku komunikovat... nekdy ji staci i vlastni ozvena nebo houkacka sanitky... to se pak uz neda ani zastavit, leda taky prikryt... jse mdocela bezradna...
adriana*

Každá korela hrozně křičí. A samozřejmě i ta moje. Ale v každé knížce, kterou jsem četla, je upozornění, že korela je hlučné zvíře a s tím se musí bohužel počítat.Možnost je že v případě, že se andulka s korelou nějakým způsobem neshodne a jsou navzájem agresivní, stálo by možná za pokus je oddělit. Také mám andulku a korelu v jiné kleci a myslím že jim to vyhovuje. Každá má své soukromí. Doufám, že alespoňˇtrochu pomohu. Hodně štěstí!

motycka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Děkuji všem za rady, ale vše se vyřešilo samo. Nejdřív pošla korela a pak po třech měsících ulítla andula.

Jak si zvykáte na nebývalý klid? *smich* Nebo pořídíte další tvory? Doporučuji rybičky:)... nebo želvu? :)

Korely jsou opravdu uřvaní tvorové, ale co je to proti nevrlý tchýni...*smich*

evik*
Mám taky korelu. Nejvíc křičí když chce jít ven, když ji pustím je po křiku. A vyžaduje hodně pozornosti. Zkus ji lépe pochopit. Mě to taky trvalo. Mám ji 4 roky a už poznám co chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]