Nejste přihlášen/a.
Napsala jsem doplněk k předchozí otázce o límci, ale nevím, zda to rádcové přečtou.
Ajo, umím se vžít do vašich obav, prožila jsem se svými pejsky několik operací. A dobře si vzpomínám, jak jsem starostlivě sledovala, že pes nepije a nepije. A přece se nakonec napil.
Váš pejsek byl operován dnes. Myslím, že až do večera bude jen ležet. A vy si budete myslet, že nepřežije. Ne, nevysmívám se, tak jsem to prožívala já. Radím nechat ho být, misku s vodou dát někam hodně blízko a čekat. Všelijaká chlácholivá slova, když bude mít otevřené oči, jsou samozřejmá. Nic mu do tlamky nedávejte a nenalévejte.
Další dny - asi bude rozdíl, jestli je po operaci nohy, nebo žaludku. Ale pokud bude v dalších dnech méně pohyblivý, vynechala bych jako prevenci zácpy přílohu rýži a mrkev a maso mu míchala s trochou ovesných vloček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.