Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit pití a jídlo

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Napsala jsem doplněk k předchozí otázce o límci, ale nevím, zda to rádcové přečtou.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ajo, umím se vžít do vašich obav, prožila jsem se svými pejsky několik operací. A dobře si vzpomínám, jak jsem starostlivě sledovala, že pes nepije a nepije. A přece se nakonec napil.

Váš pejsek byl operován dnes. Myslím, že až do večera bude jen ležet. A vy si budete myslet, že nepřežije. Ne, nevysmívám se, tak jsem to prožívala já. Radím nechat ho být, misku s vodou dát někam hodně blízko a čekat. Všelijaká chlácholivá slova, když bude mít otevřené oči, jsou samozřejmá. Nic mu do tlamky nedávejte a nenalévejte.

Další dny - asi bude rozdíl, jestli je po operaci nohy, nebo žaludku. Ale pokud bude v dalších dnech méně pohyblivý, vynechala bych jako prevenci zácpy přílohu rýži a mrkev a maso mu míchala s trochou ovesných vloček.

hodnocení

2x

Přidávám odkaz na původní dotaz:

poradte.cz/...

hm*
hodnocení

0x

Asi by bylo lepší napsat novou otázku - právě sem. A když ne, tak aspoň dát přímý odkaz na tu původní. Ale budiž. Odpovím do té původní.

hodnocení

0x

Hned po operaci sám pít nebude. Namočte prst do vody a otírejte mu ji o tlamu. On se olízne, trošku vody se do něho dostane a bude napůl vyhráno. Opakujte často, než ho to přiměje se napít sám.

lilil
hodnocení

0x

a na jak vážné operaci pejsek byl? I dle toho se dá posoudit jeho chuť k jídlu a pití.

hodnocení

0x

Neodpovím, ale jen se chci zeptat, jak se pejskovi daří: Má za sebou noc, jak ji přežil? A vy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]