Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co to je za hmyz v bytě

Od: vita* odpovědí: 7 změna:
Zdravím, nevíte, co je toto za "domácího mazlíčka", co po mně v noci lezlo na posteli? Jak je to malé, tak to nejde moc zaostřit. Díky.
Nevíte co to je za hmyz v bytě
Nevíte co to je za hmyz v bytě #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslím, že v posteli byla úplnou náhodou larva nějakého hmyzu. Ale není to určitě někdo z těch hnusáků jako jsou blechy, vši, štěnice. Bude to něco donesené z přírody.

hodnocení

2x
Foto je mizerné, ale vidím to na nymfu rybenky domácí. Nymfy se líhnou bělavé, které postupně zešednou (8x se svlékají) Jsou podobné dospělcům, akorát jsou menší. V posteli se mohou objevit, protože mimo jiné si pochutnávají na roztočích z domácího prachu..
jofa*
12.05.20 17:14

100%.

Nevíte co to je za hmyz v bytě #3

mazlicek
hodnocení

0x

Není to docela obyčejná Rybenka domácí?

vita*
hodnocení

Pravda je, že jsem byl předtím na toaletě a občas tam nějakou vidím, ale právě mi přišly vždy tmavší. A tahle teda byla agresivní, poprvé jsem měl pocit, že po mně něco leze, tak jsem to shodil a za chvíli to zkoušela znovu:)

helena*
hodnocení

0x
Tak to aj mňa zaujíma.A čo proti tomu zvieratku použit aby ma neobtazovalo.Dakujem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rybenka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]